Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkacnc

ile czekać na FACETA

Polecane posty

Gość julkacnc

jak jesteśmy po kłutni to ile mam czekać na to az sie odzezwie ile w czekacie?

Gość julkacnc
oj kochani :)ja dzwoniłam pisałam ale on nie dobiera a eska mi napisal tekiego ze go to nic nie obchodzi ..

Gość agaga
to teraz Ty milcz , widno jakis dzieciuch, co to znaczy ze go nic nie obchodzi, jestescie razem i nic go nie obchodzi!!!

no to jak to go nic nie obchodzi to się nie odzywaj - jak troche dłużej pomilczysz to sam zacznie myśleć i jak mu zależy to sie odezwie

Skoro go nic nie obchodzisz, to znaczy, że to już koniec - szukaj nowego faceta :P

Gość julkacnc
do komiczne--swietne wezme sobie to do serca a tak powaznie jestem z tym moim 2 lata a on sie nie dzywa drugi dzien mam czekac? kocham go ale jak sie odezwe a on nic ?

Gość Wstrząs
Czekaj do bólu, a w między czasie ucz się ortografii tumanie :o

Gość julkacnc
ale to dwa dni mam przepascic tak piekne dwa lata po dwoch dniach? chcę wiedziec ile dac mu czasu ile poczekac ?

Gość tercet e
wypierdalaj z tą podpuchą!

Idź, padnij na kolana, przeproś to może wybaczy. Bo jak nie to przekreślisz te dwa lata :o

Gość julkacnc
do wstrzas -kup mi lepszego laptopa to bede pisac jak chcesz;/a jezeli tylko to miałes do powiedzenia to szkoda mi ciebie ze jestes tak mało otwarty na tematy a tylko gadasz o ortografii czzby zboczenie zawodowe marginesu społecznego ?

Gość julkacnc
a co ty padasz na kolana przed kumplami i jak chwalą cie?

To przez laptopa kłótnia piszesz przez U tumanie? :o Nie dziwie się, że facet ma na ciebie wyjeebanie, też bym nie chciał miec dziewczyny idiotki :o

>> a co ty padasz na kolana przed kumplami i jak chwalą cie? A co maja kumple do twojego chłopaka? Zawiniłaś, to przeproś, ukorz się, żałuj za to co zrobiłaś, okaż skruchę, bądź służalcza, to może ci wybaczy 🖐️

Gość julkacnc
do wstrzas -maja ta to ze robisz lody i nie potrafisz przezyc głupiego błedy a co do idiotki pusciutki jestes skoro oceniasz laske po pisowni jeszcze mi wypomni ze pisze na czarno ...masz dziewczyne?jak tak to szkoda ze z toba bedzie wiecznie dziewca

Nie dość, że w twoim chuujowym laptopie nie ma "ó", to jeszcze przecinków i kropek nie dołożyli :) Oceniam po tym co widze, nic więcej nie jest mi do tego potrzebne 🖐️

Gość julkacnc
szczerze nie interesuje mnie twoja ocena i wiesz nie mam ochoty by rozmawiac z kims kto potrafi tylko poklnac zeby poczuc sie lepiej a jezeli tak cie drazni moja pisownia to po co tu sie pojawiłes