Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze blada

dylemat praca

Polecane posty

Gość jeszcze blada

Zaczynam prace w solarium, jest niestety małe ale poniewaz szefowa kładzie duży nacisk na to aby pracownice były opalone (bardzo mocno) więc jestem zmuszona do opalania sie w solarium co mi nie odpowiada, nie chce byc spalona, wiem jak od razu kojarzy sie taka dziewczyna i ja tez zawsze krzywo patrzałam na takie solarki... prace dostałam cudem i nie mam co liczyc ze znajde inna na wakacje. Co byscie zrobili na moim miejscu, ulegli?

Gość jeszcze blada
nie, nic z tych rzeczy

powiedz swojej szefowej, ze bardzo chetnie bys sie poopala ale lekarz Ci zabronil - np dermatol, ze masz jakies uczulenie albo ze zaczal Ci syfy wyskakiwac itp

Gość jeszcze blada
mówiłam juz ze mam naczynkową cere to powiedziała tylko ze mam zmniejszyc opalanie na twarz, wydaje mi sie ze jesli nie bede sie opalała to mnie po prostu po jakims czasie wyrzuci

Gość jeszcze blada
nie wiem co mam robić, może nie zaszkodzi mi jak przez jakis czas bede sie opalać na solarium

Gość jeszcze blada
dobre:) myślałam też żeby po jakimś czasie jak juz bede lekko brązowa to po prostu bede wchodziła właczała łóżko a nie będe do niego wchodziła:)

Gość a ja sama
w zyciu dla pracy nie zniszczylabym sobie cery i nei zrobilabym z siebie skwara jak to inne laski ktore sa festt zalosne

Gość jeszcze blada
mobbing normalnie:(

Gość a może powiedz
a może powiedz tej durnej szefowej,co Ci chce załatwić czerniaka,że taka blada będziesz właśnie zachętą do opalania dla innych-jak porównają siebie z Tobą,to od razu poczują się jeszcze piękniejsze...