Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w górach

W góry z dzieckiem- gdzie?

Polecane posty

Gość zakochana w górach

Proszę poradźcie jak macie pomysł. Zawsze było morze i morze. A moja córcia ma 4 lata i tym razem chcemy skoczyć w góry. Tylko w jakie z dzieckiem (chodzic po górach nie będziemy) i gdzie wynając kwaterę? Możeie coś zaproponować, bo w ciemno nie pojadę.

Gość zapart
Ja spędzam wakacje w Zakopanem. Mam kwaterę na michałówce na ulicy smrekowej. Jest to w centrum zakopanego zaraz przy dworcu kolejowym wszędzie blisko. Tanio pokój z łazienką, aneksem kuchennym 90zł pokój dla 2 osób doba. Zawsze jeżdże w góry i widziałam jak małe dzieciaczki ochoczo właża na góry:) możecie zawsze podjechać sobie jakimś wyciągiem nie musicie się wspinać. A morze jak dla mnie jest nudne i polecam góry

Tatry z małym dzieckiem nie mają zupełnie sensu... Chyba jakieś mniejsze góry... Niesamowicie pięknie jest w Dusznikach Zdroju... Może się tam też wybiorę w tym roku....

Tatry z małym dzieckiem nie mają zupełnie sensu... Chyba jakieś mniejsze góry... Niesamowicie pięknie jest w Dusznikach Zdroju... Może się tam też wybiorę w tym roku....

Gość KomentatOlka
Polecam dla całej rodzinki wypad do Zakopanego i nocleg w porządnym apartamencie. Ja z rodziną byłam w jednym z www.apartamenty-zakopane.net.pl Polecam!

Gość dyskus
jak najbardziej do Szczawnicy-bylam z 4-letnim dzieckiem i pokonalismy wspolnie wawoz Homole:)

Skoro chodzić po górach nie będziecie to obojętnie jakie 🖐️ Wybierz pierwsze lepsze oklepane miasteczko i tyle... a ja z moją jeździłam normalnie w góry żeby pochodzić od 3 rż np Szklarska, Karpacz, teraz też ma 4 lata i normalnie zalicza spokojne szlaki typu Góry Stołowe które akurat zaliczamy co weekend inne miejsce i przechodzi twardo sama całe trasy

Gość dyskus
wprawdzie M niosl go momentami na plecach,ale i tak bylo fajnie.I mniej turystow jak w Zakopanem.

Gość dyskus
ja tam mam prawie wszystko zaliczone-i co mi z tego?

Gość ulalalaa
a co ma chodzenie po górach z tym zeby do Zakopanego nie jechac !!? Ja nie chodzę po górach a do zakopanego jeżdżę co rok bo jest piekny !!! Można się wybrać na Gubałówkę kolejką albo krzesełkami !, pospacerować po dolinie kościeliskiej , jak masz kase możesz wynająć dorożke i jechać nią w 2 strony nad Morksie Oko, Mozna wsiąć w kolejke linową i wjechac na kasprowy !! Z Zakopca jest rzut beretem do Bukowiny na termalne baseny ! Ludzie ale Wy płytcy jesteście! A co niby autorka w dusznikach bedzie robić albo w innej dziurze ?! na kwaterze siedziec cały czas? Mam fajny namiar na pokoje a la apartamenty bardzo czysto i nowocześnie i tanio do tego z całodziennym wyzywieniem

Gość dyskus
Zakopane jest przereklamowane,zachwaszczone,drogie i do tego nie macie szans zrobic zakupow pod marketem,bo parking jest na 5 aut