Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LizziCompany

doradzcie mi ,mając 174cm

Polecane posty

Gość LizziCompany

szczerze nie powinnam nosić obcasow prawda? po prostu trzeba znac granice...lepiej sie nie wywyzszac i udawac,ze obcasy są dla kazdego....tez tak uwazacie? powiedzcie mi gdzie mozna znalezc jakies fajne buty na płaskiej podeszwie?

Gość icarica
6 cm to też "jakiś" obcas. Kup i noś, bo mamy jeszcze w naszym kraju wysokich mężczyzn i dużo wysokich kobiet.

Gość LizziCompany
"kobita w obcasach jest sexi" to chyba nie facet sie wypowiedział... bede za wielka po co z siebie robic pośmiewisko i tak juz sie źle czuje w społeczeństwie bo same niskie osoby... mam numer buta 39 ,ale teraz jakie nam proponują obuwia to jest jakiś żart. Balerinki zaczynają przybierac coraz to bardziej kiczowate kolory i budowe... weszły te neonowe kolory to jest jakas masakra :O nie moge znalezc zwyklych czarnych najlepiej lekko błyszczących (moze to byc satyna badz lakierki) butow bez obcasu... nie widział nikt gdzies takich?

Gość zapart
174 to jeszcze nie tak dużo. Ja mam 183 i jestem kobietą i nie narzekam jak trzeba zakładam obcas, ale na co dzień nawet wygodniej mi w sportowym obuwiu,

Gość byczekkk
moja panna ma 174 i jak najbardziej lubi wysokie obcasy i wcale ci sie nie dziwie ze sie głupio czujesz w tak niskim, harłacznym i chorym spoleczenstwie

Gość też mam 174
Też mam 174cm i był czas(głupi),kiedy mnie to krępowało.Zawsze,bez obcasów,o głowę wyższa od innych dziewczyn.Nawet garbić się,durna,zaczęłam.Słuchaj,jesteś wysoka i niewielki obcasik zakładaj,noga wygląda zgrabniej.I niech się Tobą interesują wysocy faceci,a kurduple rezygnują w przedbiegach.Niedawno wyszłam za mąż,mój mąż ma 182cm i jest OK! A większość mężczyzn też jest niższa ode mnie(i od Ciebie).Jesteś piękna,wysoka i tak trzymaj.Nie masz się czego wstydzić!

Gość LizziCompany
wypowie sie ktos?

Gość też mam 174
Pewnie,że fajne,ale po co się innych pytasz,boisz się krytyki? Daj już sobie spokój z opiniami innych na swój temat i wyprostuj się!

ja mam 172 - ciut mniej niż Ty :) nie czuje się żyrafą i chętnie wskakuje w buty na obcasie, nie za wielkim bo bolą mnie nogi a nie dlatego że będę za wysoka :) wysokie dziewczyny są ok, a noga w bucie na obcasie prezentuje sie o niebo ładniej!!! buty z linka ok choć ja nie \"czuję\" lakierek...

Gość fdfdfdfddf
coz mam 80 , jestem zyrafa :P i chodze nawet w 10cm obcasach jak mi pasuja ;) na codzien ubieram oczywyscie plaskie,ale niby dlaczego mam razygnowac z nich? bo co? bo ktos ma 150 i sie dziwnie czuje? nie moja wina ,ze jestem taka wysoka :P

Gość fdfdfdfddf
180*

Gość LizziCompany
kurcze niby macie racje,ale jak ostatnio mnie sie jeden spytal,czy ja chodze na obcasach bo po prostu minal mnie na ulicy spodobalam mu sie wizualnie,ale widzial,ze jestem wysoka i nie spojrzal na obuwie..to tak sie głupio poczulam:( nie oszukujmy sie,ale męzczyzni źle sie czują przy wysokich...

ja mam 171 i nosze 10cm szpilki i bardzo dobrze sie w nich czuje .. do tego czesto mijam na ulicy dziewczyny wyzsze ode mnie a facetow wyzszych jest pelno :) to jest kwestia gusttu.. gdybys miala ponat 180 to moze fakt - szpilki lepiej byloby odstawic ale 174 to jest ok :)

Gość fdfdfdfddf
Lizzy sorry,ale po pierwsze , to bys chciala nizszego partnera?? po drugie nawet gdyby, to "milosc" nie patrzy na takie rzeczy :P po trzecie szukaj wyzszych facetow,chociaz 180 (chociaz dla mnie to wzrost sredni :P )

no dokladnie fdfdfdfdd kwestia tego jak my sie czujemy a nie jak inni nas postrzegaja :) ja gdybym umiala chodzic w wyzszych i dobrze bym sie w nich czula to i tak bym ubrala :) a co!!f

Gość fdfdfdfddf
jeszcze jedno, powiem Ci ,ze czuja sie swietnie :P zawsze mnie najladniesi wyhacza, dlaczego? bo sie wyrozniam :P

Ja mam niecałe 170 i noszę szpilki 11 cm, co daje mi ok 180 wzrostu i nie czuję się dziwnie, wręcz przeciwnie, bardzo sexy ;) mój facet ma 186 więc tak czy siak go nie przerosnę ;)

Gość maja_88
ja mam 177 i przewaznie chodze w niskich butach..czasem zdarzy mi sie obcas 4 cm i to byl chyba najwyzszy jaki mialam, lubie balerinki ja kupuje w ccc mam teraz wlasnie od nich czarne lakierowane z paskiem na kostke fajnie wygladaja i do spodnicy i do spodni...to ze but jest niski nie znaczy ze nie jest elegancki czasem te na szpilkach sa kiczowate

Gość fdfdfdfddf
ja czasem baleriny noszę,ale nie takie typowe, bo w nich noga nie wyglada za cudnie :/ chociaz są mega wygodne :D a szpile to zakladam jak mi pasuja do stroju ;)