Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smierdzacy wielki problem

głupi problem, ale bardzo proszę o radę!

Polecane posty

witajcie sprawa jest taka, ze zmienilismy dom i miasto (w UK), nie bylismy pewni kiedy wywoza w tym nowym miejscu smieci, okazalo sie, ze wczoraj. no i kubła nie wystawilismy, nie wzieli smieci, poza tym bylam pewna ze ich tam prawie nie ma (mieszkamy w nowym domu raptem 2 dni). niestety dzisiaj wychodze do ogrodu, a tam stado much, smród, okazuje sie ze poprzednia lokatorka miala male dziecko i zostawila w tym kuble pelno zuzytych pieluch! i teraz jak czekac tydzien na nastepny wywoz smieci? zwlaszcza, ze wtedy nas nie bedzie- wyjezdzamy w poniedzialek. moje pytanie brzmi, czy w UK jakies firmy prywatne zajmujace sie dodatkowym wywiezieniem smieci? albo czy miasto moze nam to zabrac bezplatnie po wyjasnieniu sytuacji? jak pozbyc sie tych cuchnacych workow? nie bede przeciez kubla calego wyrzucac ani wywozic tych workow osobiscie, niedobrze mi na sama mysl, muchy wlatuja do domu, Boze...co za syfiarze z tych ludzi, tak zosatwic i sie wyprowadzic. prosze o rady jak sie pozbyc szybko tych smieci!!!!

Gość LOLOLOLOL
A co ona miała zrobić z tymi śmieciami? Wziąć je ze sobą? Ale se wymyśliłaś.

chce sie tylko tego pozbyc jak najpredzej i nie wiem jakie zasady obowiazuja tutaj, jesli w wyznaczonym dniu smieciarka tych smieci nie zabrala sa jakies prywatne firmy? jaki to koszt? czy mozna city council poprosic o zabranie tego? nie wiem po prostu!

Gość Tak.mi zostawili
Lodowke z zawartoscia przed domem w srodku lata! zadzwonilam do CityCouncil przyjechali i zabrali bez problemu.

Gość sprezynka
dowiedz sie gdzie w Twoim miescie jest wywypisko smieci jesli macie samochod ,to wtedy w samochod i na wysypisko.napewno powinno sie znajdowac gdzies za miastem.ja mialam podobny problem i tak wlasnie zrobilismy