Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmm123

teściowa chyba się na mnie obraziła..

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmm123

ponieważ stwierdziła, ze czuje się odsunięta... zawsze uważałam, że ona ma swoje sprawy, rzadko prosiłam, aby mi pilnowała dzieci, kiedy jestem w pracy, po prostu uważałam, że tak woli. a teraz ona mi powiedziała. że jej nie jest ciężko przypilnowoać moje dzieci, chociaż są już w miarę samodzielni, siedzą sami w domu, obiad sobie odgrzeją. co ja mam teraz robić, jestem w kropce i czuję się trochę winna.

Gość kafefankaaaa
a moi tesciowie obrazili sie na mnie,bo sie uchalalm na weselu ich syna(szwagra) -pierwszy raz i drugi raz na weselu ich corki..I mysla ze jestem alkoholiczka:)) A ja mam to gleboko w powazaniu:D

Gość kafefankaaaa
zostala mi jeszcze jedno wesele-ich 3 syna,wiec znow sie upije..hehe

Gość z dala od teściów

Gość witamina B2
uchlasna baba na weselu---nie ma wiekszej wiochy

Gość kafefankaaaa
hahaha uchlana,ale w pelni rozumna-nie rzygalam i nie tanczylam na stole:ppp :)) U mnie w rodzinie sie pije,wiec tradycje ktos podtrzymac musial:D

Gość kafefankaaaa
hahaha no wlasnie:p Ja tam lubie sobie wypic,a co:D

Gość moja tesciowa sie na mnie
obrazila jak tylko dowiedziala sie,ze ja istnieje i tak to trwa lata cale:classic_cool:

Gość kafefankaaaa
a co tam...trzeba olac co mysla inni-ja wizyte u tesciow ograniczam do minimalnego minimum,a wiec swieta, i to tez tylko 1 dzien!

Gość kafefankaaaa
3-tzn sie podlizywalas?? ja probowalam,ale ona jest kobieta raczej malo usmiechnieta i to nie przeszlo.Jak pierwszy raz jej dzien dobry powiedzialam,to miala skwaszona mine i cicho odpowiedziala.No i juz taka ja zapamietalam-i to trwa 5 lat jak widze te jej "usmiechnieta" buzie.

Gość kafefankaaaa
hehe Vidiusa ty to masz dopiero..moja to az za slodka taka dobra,ale jej synkowie i jej coreczka najlepsi,najkochansi,najmadrzejsi.Wyksztalceni,swietne prace,a ja jak zrobie zly ruch,to juz debata w calej rodzinie:D No co