Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelagia69

dziewczyny polećcie dobrą, elegancką i klimatyczną restauracje w Warszawie

Polecane posty

Gość pelagia69

:)

Gość ja korzystałam
sphinx

Gość czasemtambywam
teraz godne polecenia są: Różana - przy Belwederskiej 24 i Chocimskiej 7 - kameralny wystrój i nastrój - można sobie zarezerwować "prywatną" salkę (małą), dobre jedzenie.. To knajpka dobra na spotkanie we dwoje lub przeciwnie - np. eleganckie spotkanie "obiadowo-kolacyjne", służbowe.. oraz druga pod przaśną nazwą "Pod czerwonym wieprzem" - przy Żelaznej- w stylu starej karczmy - mało kameralna, ale z b.dobrym jedzeniem - dobra na spotkanie ze znajomym towarzystwem, bardziej "swojska", może też być spotkanie służbowe, ale raczej nie "krawatowe" tylko na luzie...takie nieoficjalne "po godzinach"... Obie mają b.dobrą obsługę. Raczej trzeba rezerwować. We wszystkich byłam - polecam!

Gość czasemtambywam
przepraszam co to znaczy "klimatyczną" bo przeoczyłam?..

Gość czasemtambywam
..bo to można rozumieć także jako z ..klimatem w sensie atmosfery...

Gość Kibic L
Pieprzę elegancję

Gość czasemtambywam
drogi kibicu, czasem trzeba usiąść i porozmawiać inaczej niż przy jedzeniu kanapki w MD...na jednej nodze.. niektórzy mają więcej niż 16 lat..

Gość Kibic L
No to ja mam już grubo powyżej 16 lat a dokładnie 23 lata :] Jedynie jeśli chodzi o elegancję to "Mała Serbia" ma swój klimat. A do MaCa nie chadzam no chyba, że muszę. Jestem nonkonformistą, więc jakoś nie latam, gdzie pęd szczurów pędzi.

Gość czasemtambywam
pytanie dotyczyło restauracji ogólnie, nie każdy lubi regionalne..takich jest mnóstwo, ale nie każdy lubi...

Gość Kibic L
No to nie chadzam do takich bo raczej koleś w Nike i w bluzie z kapturem nie jest tam mile widziany :] A "Mała Serbia" jest regionalna ale elegancka :] No i "Kalashnikov" Bregovica można usłyszeć ;)

Gość gość
Oczywiście, że i ja coś polecę. Rozdroże przy alejach Ujazdowskich. Pyszne jedzonko i kawusia, dobry deser (wuzetka), niezwykły klimat gdzie ostatnie 30 minut przed pracą można spędzić w ciszy i spokoju. Moje ulubione miejsce w Warszawie.

Gość gość
ja lubie chodzic do "Babalu" mozna tam tanio i dobrze zjesc :)

Gość gość
jest ich cała masa: poszukaj na grzybowskiej i w nowym świecie

Gość artekkk
Smakowało mi jedzenie w Ganesh na ul. KEN w Galerii Metro. Byłem tam pierwszy raz w życiu i mogę polecić. Duże porcje, dodatki już wliczone w cenę, wszystko przyrządzane od podstaw, bez odmrażania na szybko. Oryginalna indyjska kuchnia, robiona wedle tradycyjnych receptur. Polecam miejsce! Prowadzą swoje konto na fejsie; web.facebook.com/GaneshUrsynow