Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia18...

Czego to mogą być objawy?

Polecane posty

Gość Natalia18...

Witam. Mam zamiar udać się do ginekologa, ale dopiero za tydzień lub dwa (czas nie pozwala inaczej) dlatego chciałabym zapytać, może któraś z Was miała coś podobnego. Mam dziwne bóle jajników, zwłaszcza kiedy się ich dotyka, dziś zauważyłam dziwną różowawą wydzielinę. W ogóle moje upławy mają konsystencję kremu do twarzy i są żółtawe. Okres skończył mi się jakiś czas temu, teraz jestem w połowie cyklu. Ostatni okres spóźniał mi się tydzień a miesiączkuje regularnie. Wkładki muszę nosić non stop, ciągle coś leci. Od niedawna bardzo boli mnie cewka moczowa przy siusianiu. Nie powinno być to zapalenie cewki, ponieważ nie chodzę aż tak często do toalety. Może ma to powiązanie z tymi jajnikami. Proszę o pomoc.

Gość kafefankaaaa
a wspolzylas??

To dobry pomysł żeby iść do lekarza. Moim zdaniem to pewnie jakaś infekcja. Jeśli chodzi o te jajniki... Też miałam coś takiego a po jakimś czasie okres strasznie mi się rozregulował. Gin skierował mnie na badanie progesteronu i na usg. Okazało się że mam jeden jajnik większy i mam za mało progesteronu we krwi. Dlatego im szybciej pójdziesz do lekarza tym lepiej. Zanim mój przepisał mi odpowiednie leki minęły 4 miesiące męczarni.

Gość Natalia18...
Tak, współżyje. Mój ostatni chłopak przyznał się do zdrady. Boje się, że również współżył z tą dziewczyną i mógł mnie zarazić jakimś syfem.

A może po prostu jesteś uczulona na jakiś specyfik którego używasz? np mleczko intymne albo jakieś globulki? może jakiś rodzaj prezerwatyw czy coś? to może być nawet przez zapachowe wkładki czy podpaski. na początek zanim udasz się do lekarza (skoro mówisz że dopiero za tydzień-dwa) zmień mleczko, czy coś co może to powodować. ;)

Gość Natalia18...
to na pewno nie jest uczulenie. upławy są bardzo uciążliwe a w dodatku dziś pojawiły się te jasnoczerwone plamienia, ale zauważyłam, że pojawiają się one po wysiusianiu się. najpierw jest ból w cewce a później pojawiają się te plamy podobne do krwi. nie wiem skąd są te plamy: czy z cewki czy z pochwy. Kiedy siusiam nie zauważam krwi, ale sprawdzałam też upławy przed i po siusianiu-również nie zauważyłam krwi. jednak te plamy są :/ bardzo to dziwne. wszystko w sumie okaże się u lekarza. ból jajników, plamy, ból cewki, upławy - tego jest trochę za dużo:(

Gość jojoojjjj
no to czekaj na lekarza aż będzie za późno - a potem będziesz się modliła o dziecko - kurcze najpierw gina się olewa a potem się dziwi że trudo o ciąże...