Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawno temu...........

chcialabym byc mala kobietka a jestem 172cm wielkoludem!

Polecane posty

zazdroszcze wam dziewczyny niskiego wzrostu serio 😭

Gość
ja też :O czuje sie kobylasto bo mam jeszcze wiecej od Ciebie :o

Gość ze to niby
chyba was pogielo, ja tez mam 172-3 i czuje sie zajebiscie! Jeszcze si enei spotkalam zeby facet nie prawil mi komplementow z tego tytulu, pogiupialyscie czy co? nei mam nic przeciw niskim, malym, chudym czy grubym, natomiast moj wzrost jak najbardziej uwazam za atut- zreszta nie tylko ja:D

Mam 168cm, to nie jest duża różnica i nie wiem, o czym mówisz. Moje ulubione szpilki mają 13cm obcas, mam więc w nich ponad 180cm. I świetnie mi z tym. Małe dziewczynki są śliczne, wysokie dziewczynki to niezłe szprychy... Kurczę, nie masz innych kompleksów?:)

Gość kafefankaaaa
a ja zazdroszcze wyzszym,mam 172 i chcialabym miec ze 175:(

Gość kafefankaaaa
autorko mam tyle samo i o jakim wielkoludzie ty mowisz...my jestesmy naprawde niskie!!!! :( Uwierz mi-za niskie...Ja mam bbb dlugie nogi-jak ostatnio ubralam sie w rurki i szpilki,to trabili z ulicy chamy,zatrzymywali sie i podrywali.Powiem Ci,ze jak ktos tu napisal-moze male sa ok,ale wysokie,to prawdziwe szprychy:) P.S.widxzialm program,ze w Japonii maja juz takie operacje,ze wydluzaja nogi...hehhee Kazda chce byc wysoka:)

Gość mala czarna z fusami
o czym ty mowisz? glupia czy jak? 172 to malo... mam 178 i nigdy nie mialam z tego powodu kompleksow.

Gość mizeryja
ja tez mam 172 i nigdy mi do glowyb nie przyszlo ze to duzo, nie mowiac ze za duzo :D wzrost w samrazowy dla dziewczyny; i slyszalam tylko mile slowa z tym zwiazane

Gość so pot
mam 176cm i uwielbiam moj wzrost, wspolczuje za to karzelkom 160cm.

Gość a ja mam 158
i też mi z tym dobrze ;)

Gość ****88888888
ja mam 172 cm a jednen koles kiedys mi powiedzial ze panna co ma 182 cm jest ladniejsza ode mnie bo... jest wyzsza;/ takze daj sobie spokoj z tym kompleksem i wkladaj szpile

Gość chce byc idealna
a ja mam cos okolo 170, chyba dolkadnie 169, mam prawie 18 lat i zastanawiam sie cyz jheszcze urosne? nie chce. jak zakladam szpilki czuje sie swietnie. ale gdybym urosla jeszcze z 3 cm to chyba czulabym sie juz zle w wyzszych butach

Gość a ja mam 179 i
jestem bardzo z tego powodu szczęśliwa, nawet pomimo tego, że nie mogę chodzić w 13 cm szpilkach. Za to w zatłoczonym autobusie nie muszę wąchać zasmrodzonych i niepranych ubrań i pach współpasażerów, bo wystaję ponad nich!

ale mój facet ma 166 i czuje sie przy nim jak żyrafa:(

Gość eiittt
dawno temu .... - mam tak samo :-( pomału mi sie garb robi od schylania sie

Gość qvvarz
a ja ma 167-168cm i czuje sie mala jak kurdupelek. chcialabym jakies 4-5cm wiecej ale coz... daj spokoj nie przesadzaj!!

Gdybyście były niskie, to wolałybyście być wysokie. Ze wzrostem jak z włosami: macie proste - chcecie kręcone, macie kręcone - chcecie proste. ;)

Gość adinkas
ja mam175 i jest ok. Interesowali się mną i wyżsi i niżsi faceci. tez kiedys myslałam, ze taka mała kobietka to taki cukiereczek, ale teraz wiem, że i małe i wysokie mają swój urok. Twój facet powinien być dumny, ze ma wyższą laskę. dokuczliwych ludzi olewaj