Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka001003

moje piersi !!!prosze o opinie.fotka

Polecane posty

Gość jarekkk
mogą byc , a jaki rozmiar?

Gość oleona
no piękne piersi Ja mam mmniejsze Zaminnimy sie?

Gość jarekkk
pokaż tyłek .

Gość i razy jeszcze wkleisz to foto
??? oraz....jak stoisz to juz tak dobrze nie wygladaja, wrecz przeciwnie.

Gość jaaa20
blee brzydkie wygladaja jak sztuczne,a poza tym sa za duze,na pewno jak lezysz to sie rozlewaja na boki:/ male sa piekne takie jedrne...a takim cycem to człowieka moglabys zabic haha

jaaa20 nie zazdrość. Małe wcale nie jest takie piękne (przynajmniej jeśli chodzi o biust) Kobieta jest piękna, jeśli ma kobiece kształty. Co to za frajda macać laske po piersiach i plecach i nie czuć zadnej roznicy? Autorko - Fantastyczne piersi :)

Gość jaaa20
nie zazdroszcze haha bo nie ma czego...kazdy facec ci powie ze te piersi sa zdecydowanie za duze...a moze ty masz za duze i dlatego tak piszesz haha

Każdy facet od takich piersi nie może oderwać wzroku. Przykro mi. U desek nie ma na co patrzeć :)

Gość jaaa20
taaa kazdy facet lubi patrzec na takie balony? chyba kpisz..sa za duze bleeeeeeeeeeeee

Gość jaaa20
boshe one sa masakryczne kobieto!!! to twoje?? spójrz ty slepa jestes !! wzyciu nie chciałabym takich miec...to w chuj boli jak sie ma takie piersi,chodzic nie mozna... najlepiej je sobie na plecy zazuc!!! haha

Nie moje, ale szkoda :) Ty masz chyba jakiś kompleks. Ale rozumiem... Nie każdego matka natura obdarzyła ładną figurą. Kogo probujesz przekonać, że te piersi są brzydkie? Siebie czy nas?

Gość jaaa20
nie próbuje nikogo prekonac,tylko wyrazam ze swoja opinnie na ten temat..owszem nie sa takie brzydkie,bo widziałam brzydsze,ale to bolesne miec takie cycki,współczuje tej lasce...ja jestem zazdowona ze swoich piersii wcale nie jestem plaska jak to ujełas:/

Gość ochota
piekne masz cycuszki

po pierwsze nie rozumiem po co dawac takie zdjecia i pytac o zdanie kogos. po drugie jak juz to twoj biust jest fajny. wygladaja bardzo zdrowo, ale tak jak juz ktos powiedzial wczesniej stojac bedzie z pewnoscia inaczej. :D zycze wyzbycia sie kompleksow!!

Gość hmmmmmmmmmmmmm mm
bardzo ładne piersi