Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkowa34

co sadzicie o roznicy wieku 9 lat, gdzie facet jest mlodszy

Polecane posty

Gość arkowa34

ja mam 34 on 25...kocham go i on mnie, jestesmy razem ponad 4 lata, jest super, ale troszke boje si eprzyszlosci

Gość arkowa34
jesli uznacie, ze to dziwne, to z nim zerwę :classic_cool:

Gość arkowa34
ten wyzej to podszyw.. Zalosne:((

Gość za stary
znajdz młodszego

Gość hmmmmmmmmmmmmm mm
żałosne to jest twoje pytanie :O 4 lata związku i nagle wypytujesz obcych ludzi na forum, co o tym sądzą? :O

wiele osob zadaje rozne pytania podobnego pokroju, od tego jest forum...dlaczego ja nie moge? od razu jestem zalosna?? ok, zapomnijcie o tym

Po pierwsze, ale to jest tylko moje zdanie, nigdy nie bedziesz wiedziala ile bedzie trwal Twoj potencjalny zwiazek, nawet jesli idealnie bedzie Ci sie wydawal, ponadto zycie jest za krótkie, strasznie szybko mmija na takie dylematy. A odnośnie wieku, piszesz, ze juz 4 lata jestescie i jest cudownie, to juz jest jakis wyznacznik. Takie pary uzupelniaja się, faceci zyja krócej, szybciej se starzeja! tak tak, oprocz tego jak dobiegniesz 40-tki to bedziesz w szczytowej formie seksualnej i Twoj partner akurat tez, a nie jak niejeden 40-latek juz nie. Moja ciocia jest zona 10 lat starsza od wujka i sa bardzo szczesliwi juz wiele lat.

dzieki lamia...wilasnie o takie posty mi chodzi...czy taki zwiazek ma przyszlosc..Boje sie troche, ze zacznie mi odbijac na punkcie walki z oznakami starosci:( na razie wygladam podobno na 28-29 latek..wiec jest super..

Tu trudno doradzic, bo kazdemu inaczej przybywa lat, moja ciocia radzi sobie tak, ze czesto jezdzi do sanatorium, tam wypoczywa itd, a zreszta wujek no juz ma blisko 60 lat wiec i dojrzal i kocha ciocie za to kim jest. Zreszta teraz latwiej jest dbac o urode, a ponadto facet jak mysli główka, to i Cie zostawi dla starszej niewazne.

masz racje lamia..zycie jest krotke, musze przestac sie martwic i cieszyc sie zyciem:) dzieki! z tego co slysze, to nie jestem jedyna w takim zwiazku. On chce wziac ze mna slub, wiec moze w koncu sie zdecyduje..

pewnie, duzo jest takich zwiazków, tylko, ze to Polska własnie i sie nie ujawiniaja, az tak bardzo. Życze szczescia!

Gość asia88-84
zawsze wychodzilam z zalozenia ze wiek nie gra roli w milosci! skoro sa ze soba juz 4 lata to chyba cos ich laczy.gratuluje i zycze powodzenia na przyszlosc!!wierze ze wam sie uda!

nawet nie wiecie jak milo slyszec takie opinie:) dzieki:) swiat sie zmienia i coraz wiecej takich zwiazkow sie ujawnia, wciaz jeszcze jest ciezko.Facet starszy o 15 lat to ok, ale niestety starsza kobieta to juz bee.. Ciezko mi bylo wejsc w ten zwiazek, to on bardzo chcial i w koncu sprobowalismy:).Jest naprawde dobrze, choc ja wciaz mam pewne obiekcje co do naszej roznicy wieku, ale chyba musze przestac o tym myslec bo zwariuje:))) pozdrawiam!! Dzieki dziewczyny!!

Masz pewnośc, ze chce z Tobą być, ze chce miec z Tobą dzieci? w ogole chcecie je miec?

Gość krótko węzłowato i na temat
jeśli to związek na dłużej tzn na stałe, to mógłby być młodszy, stracicie kurna fortunę na viagrę, co tu dużo gadać, chłopy ogólnie mają przeyebane w życiu i największy problem zwany miękka faja.

krótko węzłowato i na temat przeczytaj temat jeszcze raz bo widze że ze wzrokiem u ciebie jest cos nie tak :)

Gość Nie ma reguły
ani młodszy ani starszy nie daje gwarancji na pozytywny finał związku Byłam z 10 lat starszym os siebie, który poszukał sobie po wielu latach młodszą o 20 lat. Natomiast ja teraz jestem z kimś o 6 lat młodszym i dopiero teraz wiem co to sex:D i szczęście

wszystko zależy od piardnięcia Pana Boga, tzn od iskry Bożej między ludźmi

Gość Klaudyyynka
a mój facet jest 18 lat starszy ;D bez problemu się dogadujemy. Kochana, jeżeli macie wspólne tematy, marzenia to dlaczego masz z tym kończyć!? Żałosne jest to, że chcesz z nim skończyć, jeśli OBCY ludzie Ci to powiedzą.

Gość igloo
arkowa34 jezeli zadajesz pytania o swoj zziwazek nie swojemu partnerowi tylko ludzim ktorzy nawet was nie znaja,to widac,ze podswiadomie boisz sie o trwałosc uczuc i zwizku od str.partnera.

do igloo....alez ja przeciez napisalam,ze czasem mysle, czy nie robie bledu wiazac sie z tyle mlodszym facetem...on jest bardzo dojrzaly, chcemy miec dziecko tak za rok..a jezeli nie bedzie dziecka, to trudno, ja nie ma "parcia" na bycie matka...moze za rok sie zmieni...czas pokaze...

klaudynko na pewno się dogadujecie jesteście na tym samym poziomie debilizmu

aha..jeszcze jedno..nie boje sie o trwalosc zwiazku i uczuc ze strony partnera, bo kazdy moze zdradzic i zostawic.Bardziej obawiam sie tego,ze bede bala sie kazdej zmarszczki na twarzy i bede sie zle czula widzac sie sie starzeje szybciej niz on..

Gość trochę czarownica
No właśnie, ja też uważam, że najważniejsze jest to, co między wami, a nie różnica wieku. Najważniejsze że się kochacie, jesteście ze sobą szczęśliwi i chcecie być ze sobą. Jak dla mnie mogłoby być nawet więcej takich par, bo to to też dobra kombinacja czysto fizycznie. Przy młodszym facecie kobieta młodnieje i są też świetnie dopasowani pod względem seksualnym :-)

wiec badz z nim, czekaj, zobacz co czas pokaże, najwyzej sie rozstaniecie. Skoro wytrwaliście 4 lata to moze wytrwacie kolejne 4.

Gość Klaudyyynka
oj uwierz, że się dogadujemy :) i prosze nie obrażać.

arkowa ja mam ardzo blskich przjacoł ktorzy wlasnie sa w podobnej sytuacji tylko ze on ma jusz 28 lat a ona 36 i wlasnie rok temu pobrali sie potem urodzilo im sie dzecko i wszustko jest tak jak byc pwinno wiec jesli sie kohacie przetrwacie wszystko i bedziecie ze sobą tylko trzeba duzo milosci i zaufania zreszta jak w kazdym zwiazku zycze szczescia