Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papuzka_araka

Historie mlodych malzenstw - gdy dziewczyna ma 16 - 19 lat. Opowiedzcie!

Polecane posty

Gość Papuzka_araka

Zna ktos jakas dziewczyne ktora wyszla za maz w wieku 16, 17, 18, 19 lat? A moze jestescie jedna z takich dziewczyn? Co bylo powodem slubu? Wpadka? Milosc? Ile lat mial chlopak i czy takie malzenstwa przetrwaly probe czasu? Czego brakowalo mlodym zonom? Pytam bo dowiedzialam sie ze moja 18letnia kolezanka wychodzi za maz. Nie jest ona w ciazy wiec dziwi mnie jej decyzja. Znam przypadek znajomej ktora wyszla za maz (za odpowiednia zgoda) w wieku 16 czy 17 lat, bo byla w ciazy. NIestety dziecko urodzilo sie niezywe a jej malzenstwo niedlugo po tym sie rozpadlo.

Gość Papuzka_araka
NIkt nie zna?

Gość Papuzka_araka
up

Gość afasfsd
małzenstwo kogokolwiek z kimkolwiek, niezależnie od ich wieku statystycznie kończy się rozwodem, albo staje sie po prostu fikcją

Gość Ja znam
Moja kuzynka miala 16 lat jak urodzila. tyle tez mial ojciec dziecka.nie wzieli slubu bo jej matka byla przeciwna. wyprowadzili sie do innego miasta ale mlodzi nie zerwali kontaktu.dzis ich syn ma 14 lat a oni sa razem.

Gość Ja tez znam...
...siebie. Mialam 18l jak wzielismy slub cywilny, a 19l jak koscielny. Powod- wpadka, ale do slubu nikt nas nie naklanial. Nie dlugo koncze 21l i z utesknieniem czekam na drugiego synka. Zebysmy jeszcze mieszkali na swoim, a nie w mieszkaniu tesciowej to juz wogole super, a tak pseudo-mamusia ma zawsze cos ciekawego do powiedzenia, ale totalna zlewka na nia i juz, aby z moimi chlopcami do przodu...

Gość gość
BmByJy237sRWjzbwa1eVgGs3