Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kizka

prawda o testach owulacyjnych

Polecane posty

Gość kizka

naczytalam sie na forum juz tyle roznych rzeczy na temat testow owulacyjnch ze nie wiem tak naprawde jak jest prawda.jak to jest z nimi czy warto je zakupic czy jest tu jakas kobitka ktora dzieki nim zaszla w ciaze?czy taki test moze sie pomylic tj mimo wyniku pozytywnego pokazal skok lh ta owulacja moze nie wystapic??????jak to jest??????

Gość arletta biel
mi testy pomogły - tazn. pierwszy cykl starań nie uzywałam testów i nie zaszłam a przy drugim użyłam i zaszłam.

Gość dzieki testom
zaszlam w ciążę za pierwszym razem

Gość kizka
pytam gdyz zamierzam niedlugo zaczac staranka o dziecko cykle mam nieregularne wiec chcialabym zakupic testy

Gość kizka
arletta biel....a w ktorym dniu cyklu zaczelas robic testy i jak dlugie mialas cykle?

Gość arletta biel
mialam cykle 26 dniowe i testy zaczęłam robić od 8 dnia tak naprawdę potem 13, 14, 15 czyli az 3 dni miałam pozytywne (co sie rzadko zdarza) i pewnie dlatego jestem w ciąży bliźniaczej :)

Gość kizka
gratulacje!!!!!:)

Gość jojoojjjj
dziewczyny a jeśli okres mam co 27 - 29 dni ale od jakiś 4 cykli równo 14 dni po okresie boli mnie jajnik i to dosyć mocno przez cały dzień to by znaczyło że wtedy mam owulacje?? nigdy mnie nie bolało a od jakiś pół roku mam coś takiego a jak zaczełam zapisywać to wyszło równo 14 dni po okresie..

Gość to ból okołoowulacyjny
ja mam ten ból dzień przed owulacją.

Gość joojjj
to super - dzięki za odp - i nie dodałam wtedy jeszcze że co miesiąc boli mnie jajnik po innej stronie