Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxwWXX

czy ktos sie orientuje jak to jest z zasilkiem rodzinnym??

Polecane posty

Gość xxwWXX

Chcialam zapytac czy to prawda ze nastapily zmiany odnosnie zasilkow rodzinnych bo ja nie dostalam pisma w tej sprawie, a niektorzy znajomi tak. Czyli teraz taka kwota jak byla przyznana zostaje do konca pazdzierniak? A wnioski nowe trzeba skladac we wrzesniu? A co z dodatkiem na dzieic szkolne? Czy beda podwyzki zasilkow? Dziekuje z gory za odpowiedz

Gość comcomcom
tez slyszalam ze tak jest ale kurde na rozpoczecie roku kasy nie ebdzie co za pepszony kraj

Gość VBBBBNBBNBB
kurcze nie ebdzie dodatku na rozpoczecie roku? Ja mma trojke dzieci i zawsze 300 dodatkowo mialam a teraz nic??? Piszcie co wiecie ok?

Gość Gabrysia 04.05
Ja słyszałam że o 1 listopada 68 zł rodzinnego-niby mają podwyzyc.

Dostałam takie pismo i było na nim tylko tyle,ze okres zasiłkowy jest przedłużony do października,nic więcej.

Gość fdfdfjkdfbsdfc ds
a ja nie dostalam zadnego pisma i faktycznei dlaczego an dzieic do szkoly nie dadeza co za swinie

Gość sqfq fqdsf f
co za chory kraj ja uczciwie pracuje i zarabiam nedznie i rodzinne dostaje z tego powodu to anwet na szkoel an dzieci nei bedzie szkoda gadac

Gość ale przede wszystkim
jezu co za kraj ta Polska, bardzo ciesze sie ze wyjechalam do Uk dawno temu. Tutaj rodzinne to ok 20 funtow TYGODNIOWO na kazde dziecko z tym ze pampersy,ciuszki i jedzenie sa tansze niz w polsce a leki na recepte do ukonczenie roku przez dziecko za darmo (dla matki tez) nic tylko pozostaje Wam wspolczuc

Gość to jak Wy kochane
dajecie sobie rade? ja naprawde podziwiam kobiety ktore mieszkaja w Polsce i maja przecietna wyplate....nawet dla mnie ceny w Polsce sa strsznie wysokie ( a nie mieszkam w Polsce ) a jak jeszcze porownam to do zarobkow to juz w ogole kaplica... jak Wy sobie kobiety radzicie z tym brakiem kasy?