Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miastowa dziewczyna

szok kulturowy

Polecane posty

Gość miastowa dziewczyna

Urodziłam się i wychowałam w mieście, od kilku dni jestem na wsi z chłopakiem u jego rodziców. To co tu przeżywam nie da się opisać, dostała chyba jakiegoś szoku kulturowego, miasto a wieś to jak niebo a ziemia. Wyobrażacie sobie że oni tam na wsi np po mleko to nie idą do sklepu i nie kupują go jak cywilizowani ludzie tylko idą do takiego budynku i tam mają takie dziwne zwierzęta co mają wiele penisów i oni masturbują takie zwierze do wiaderka i w ten sposób zdobywają mleko. Szok, po tym co zobaczyłam jak mi dali się tego ichniego mleka napić to zwymiotowałam normalnie. Albo takie jajka to też nie kupują ich w sklepie tylko takim dziwne ptaki mają co srają jajkami i oni potem te jajka wysrane zbierają :( bleee. A wżywa to oni np rzodkiewkę to w ziemi trzymali dzikusy :( i wyciągają ją z ziemi i potem jedzą, przecież w ziemi jest tyle zarazków. Jak można w ogóle na wsi żyć, to jest szok jak wygląda tam życie.

Gość miastowa dziewczyna
ale jedna rzecz lubie na wsi . Mozna pomacać byka po jajkach

Gość makabreska
usmialam sei ze zwiarzat z wieloma penisami HAHAH pewnie niejedna z kafe by takiego zwierzaka chciala ;)

Gość hyhyhyhy dobre
naprawde, jeden z niewielu smiesznych postów :)

Gość *** ci w oko
takie głupie ze az zalosne