Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PATRYSIA88A

Młoda Żona Łapickiego

Polecane posty

Gość PATRYSIA88A

co o tym sadzicie ona 25 lat on 85 latek?

Gość wawelny
nabzyka się do woli

Gość makabreska
jest tylko jeden dziadek, ktory zawrocilby mi teraz w glowie i jest to Elvis, ale wiadomo, nie bedzie mi dane wiec...powiem fuj ;)

Gość a może kanapka z dzemem
stary nadęty balon niecierpię go :(

Gość lubie starszych
ale to juz troche słabo - ani mentalnie, ani fizycznie taki zwiazek nie moze byc satysfakcjonujacy. to idol ze swoja psychofanka

Gość wawelny
laska sie zatruje starymi jajami

Gość makabreska
lubie starszych ------------> nie moglabym tego lepiej ujac :)

Gość lubie starszych
starsi sa fajni ale na czym polega to małżeństwo? fascynacja ? jak to ma wygladac na codzien? kiedy on przestanie ja poznawac czy ona zmieni sie w pielegniarke? nie kumam..no ale to w koncu nie ja mam kumac tylko oni

Gość ja pierdykam
ten na pewno juz nie moze byc "lepszy" a poza tym ona chyba jakas taka "mloda starucha", ubiera sie stosownie do JEGO wieku! ja mam 30tke i nigdy nie snilo mi sie, by ubrac sie tak jak ona :-O

z jej strony-jeżeli w grę nie wchodzi sława/kasa/pozycja, to się nazywa gerontofilia. z jego strony-cóż, typowe, facet hetero dopóki się jako tako rusza będzie latał za babami ;)

Gość PATRYSIA88A
czytalam ze ona lubi starszych wczesnie przed swoim mezem miala romans z jakims (ponad) 50 latkiem. ja nie mam nic do małżeństw z duza roznica wieku no ale 60 lat to przesada nawet jak dla mnie ....

Gość lubie starszych
makabreska - wiele osób jak widać myśli podobnie jak my :) dopóki się jako tako rusza - dobre :) sława, kasa, pozycja - wydaje mi się, że chodzi o rodzaj wielkiej fascynacji, jak mialam 15 lat to wydawalo mi sie ze robert plant chocby i sto lat mial to bedzie mój , tylko z tego sie wyrasta a jej chyba zostało :)

Gość Elwiszyje
Czy nie przyszło Wam wszystkim do głowy , że Kamili Mścichowskiej zależało najbardziej na nazwisku ŁAPICKA aby do ELITY wejść , zastanówcie się dlaczego nie chciała się nazywać Mścichowska-Łapicka ? Przecież to jest prosta sprawa , załatwiła sobie swoją przyszłość :)

Gość lubie starszych
ale co z tego ze nazywa się łapicka? w jaki sposób załatwila sobie ta przyszlosc? ze bedzie postrzegana jako ta 25 latka co wyszla za maz za 85 latka? no daj spokój

Gość PATRYSIA88A
dziwie sie ze nikt mu nie przemowil do rozumu np dzieci (jesli jeszcze zyja) przeciez badz co badz konkurentka do majatku :P

Gość lubie starszych
jego córka to zuzanna łapicka-olbrychska

Gość Elwiszyje
z nazwiskiem Łapicka ma wejście do Elity a nazwiska Mścichowska nie zna nikt - o to chodzi

Gość na pidelku cytowali
wypowiedz córki ze sie nie dziwi bo wie jaka ojciec ma fascynujaca osobowosc i jakim czarujacym jest czlowiekiem

Gość wejscie do elity
... nie skomentuje po pierwsze kto należy do tej elity a po drugie skoro to taka elita to chyba nie wystarczy sie zakrecic kolo staruszka zeby do niej wejsc

Gość kopl
już sobie wyobrażam ich w łóżku jak robi mu loda :O

Gość PATRYSIA88A
kopl------jemu to i tak pewnie nie drgnie ble :D

Gość Elwiszyje
wyobraź sobie wejście do Elity adwokatów albo notariuszy lub nawet lekarzy - na początek beczkę soli zjedz :)

Gość makabreska
lubie straszych-------> ja tak wlasnie mam z Elvisem, ale wiadomo, nie bedzie mi dane zobaczyc, jakby to bylo gdyby mial 74 lata i mnie chcial haha (chociaz ja wierze ze on zyje ;) ), moze na szczescie, pozostanie w moich myslach jako slodki trzydziestoletni :) jestem w szoku ze to juz ktos nazwal - widac zjawisko stalo sie rozpowszechnione - gerontofilia dobre!

Gość ona jest teaotrologiem
wiec napisze o nim ksiazke, a bedzie jej latwo, bo ma pod reka. mam nadzieję, ze zdązy...

Nie nam to osądzać. Oboje są dorośli, podjęli taką a nie inną decyzję, z takich a nie innych pobudek. Liczy się szczęście.

Gość frenti
To chyba oczywiste, ze kobieta ma jakies zaburzenia psychiczne, ale to juz jej sprawa.

Gość makabreska
hailie ale czyje? :) jakos tam nie widze miejsca na wyzsze uczucia niz wyrachowanie, obluda to jest korzysciobranie :) ale czy obustronne?