Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania20_

co sadzicie o wróżkach?

Polecane posty

Gość Blablablas
ze 99% to sa naciagaczki normalne i chodzi o kase

Gość on zna sie na rzeczy
no zdaje mi sie ze cos w tym jest ludzie nei sa az tak naiwni, a worzbiarstwo bylo, jest i bedzie, wiec cos tu musi byc

:) nigdy nie wierzcie wrozkom. taka historia na przstroge. Pewna kobieta poszla do wrozki.No i owa wrozka mowi do niej : -Dzisiaj przyczyni sie pani do smierci milionow ludzi! No i kobieta uwierzyla. Wyszla z tej karawany, cala zalamana myslac ze dzis stanie sie przyczyna smierci tylu ludzi... i nagle, na ulicy widzi bawiacego sie chlopczyka, a tuz przed nim pedzaca ciezarowke. Chlopiec, niczego nieswiadomy bawi sie dalej. Kobieta mysli : 'byc moze zabije tylu ludzi, ale przynajmniej uratuje to jedno dziecko!' - po czym wskoczyla w ostatniej chwili na ulice, pochnela chlopca ocalajac mu zycie , sama ginac pod kolami samochodu. Policjant ktory to widzial podszedl do chlopca i zapytal sie : -Jak masz na imie? -Adolf Hitler.

ja bylam niedawno u wrózki na tarocie nie wiem czy wierzyć ktoś jeszcze był? sprawdzilo się?

Gość Blablablas
hahaha A co ze Stalinem?

a co powiedzieli ci ze umrzesz niedlugo? nie wierz. jak masz umrzec, to umrzesz, zadne taroty na to nie wplyna. niby jak gwiazdy moga sprawic ze umrzeszalbo i nie? smieszne :P ze stalinem nie znam :P