Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

PRZERWA???????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Już prawie 6 ,powiedziałaś mi że jestes tu codziennie od 6 :P:P:P a wiec,przerwko,jestes :P:P:P??????

Gość przerwa in orange
:o:o:o:o wczoraj wypiałm 2 piwa i poszłam do sklepu kupić sobie chipsy no i zaczepił mnie jeden koleś, fajny był to poszłam z nim bo mówil że robi imprezke no i teraz nic nie pamiętam :o obudziałam sie rano a obok leżał jakis 50 letni brodaty facet w dodatku goły ja też byłam goła :( boje sie ze jestem z nim w ciazy 😭 :o dupa blada /

przerwy tu nie ma :O:O:O:O czuje sie jakbym gadała do ściany :O:O leniwiec,wątpię czy przerwa zrozumiałaby twoje tłumaczenie,jej trzeba by to pokazać na filmie :D:D:D:D w zwolnionym tempie :D:D

levviatan :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D wylałam picie przez ciebie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

leniwiec :D:D:D:D:D:D:D:D:D wymiaaataaasz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D moze kafeterjanie sie zloza na filmik dla przerwy,ja moge zostac gwiazda tego filmu dokumentalnego :D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D pękam :D:D:D:D:D:D:D:D

sprite:O:O:O:O przerwa miedzy palcami 90,nie znasz :O:O:O:O:O:O:O:O:O wejdz na moj nowy temat:classic_cool:

ale przerwa to legenda :P:P:P:P:P:P żałuj,że nie było cie tu jak grasowała ponawiacz,sznaucer,anette_123 i jej podszywy :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i oczywiście draż. :classic_cool:

ponawiacz okazała sie projektem :O:O,sznaucera blokneli,anette uciekła,albo czasem sie pojawia :(:( chlast,najlepsze osoby na forume poszly precz :O:O:O

sprite masz dizwny nick "JaJesteSpriteATyPragnienie" jak sie og rozłoży na zdanie to: ja jeste sprite a ty pragnienie czemu nie napisales "jestem"?? literowka czy dzialanie celowe :P:P:P???