Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

PRZERWA???????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

widelec--->ale ty masz fioletowy widelec,a ja mam zwykły,srebrny :O:O:O:O:O:O

Draż- czy ty rano nie masz co w łóżku robić ?:O:O , że o 6 posty piszesz ?:classic_cool: 🖐️

leniewiec,licza sie checi :P:P:P SASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK JA CIE DAWNO NIE WIDZIAŁAM :D:D:D:D:D:D:D po prostu przerwa powiedziała ze bedzie,to ja tez przyszlam,i przerwy nie ma :O:O:O mowila ze jest w ciazy z 50 latkiem :D:D:D:D gdzies sie tu szweda ten temat :D:D

leniwiec tez tu byla :P:P:P:P:P:P a jak sie raz rano wstanie to sie nic nie stanie,a kafe musi cos jesc :D:D:D:D:P:P:P

levviatan-->fajnie i masz duzo czasu na kafe,akurat wtedy,gdy jest najciekawiej :P:P:P:D:D:D

SASH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK JA CIE DAWNO NIE WIDZIAŁAM po prostu przerwa powiedziała ze bedzie,to ja tez przyszlam,i przerwy nie ma mowila ze jest w ciazy z 50 latkiem gdzies sie tu szweda ten temat Teraz jestem inwigilowany przez 3 dziewczyny z mojej szkoły 😭 :classic_cool::classic_cool::classic_cool: Więc wiesz , cicho :classic_cool::classic_cool:

pewnie mu sie spodobalo na tym urlopie i nieraz jeszcze wyjedzie :P:P:P:P:P:P

sash-->i potem drukuja twoje posty,rozwieszaja po szkole i kabluja wychowawcy czy od razu wersja hardcore :P:P:P:P??