Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak spia

Jak spia Wasze dwuipol miesieczne niemowleta??

Polecane posty

Gość jak spia

o ktorej kladziecie je spac wieczorem, o ktorej sie budza na karmienie i o ktorej budza sie jua na dobre??

Ja mam odpukać "ANIOŁKA" a nie dziecko :] MATI ma 2.5 miesiąca i spi nastepujaco: OK 21.00 kapanko pozniej jedzonko i zasypia spi tak do ok 3.00-4.00 budzi sie na butle i zasypia kolejna pobudka o 7.00-8.00 rano i czasem juz nie chce spac a czasem zasypia i budzi sie ok 11.00 :) OCZYWISCIE SA WYJATKI OD REGUŁY... :) ale to zadko :) No i jest na butelce nie karmie piersia ;)-a to ma znaczenie!!!

Gość jak spia
Szczesciara:) Mohje dziecko zasypia ok 21szej i budzi sie ok 1 -2giej a pozniej o 5 i koniec. Jest to strasznie meczace, tez jest na butelce. A ile wypija Twojhe dziecko MAju przed snem i w nocy?

Gość jfytsbgfew
mój Mały jak skończył 2 miesiące przestał sie budzić w nocy:)

Gość jak spia
no tak tylko kwestia pory wstawania rano czy jest to 10ta czy 5ta to jest roznica

inaczej śpi dziecko, które jest tyklko na piersi, a inaczej, jesli mu się doładuje butlę lub jest na samej butli. To są dwie różne sprawy

Gość jfytsbgfew
kładzie się spać między 21 a 23 a budzi się koło 7, jest na butli

mój synek jest tylko na piersi, zasypia ok. 21, budzi się do karmienia ok.1-2, potem między 5-6 i na dobre wstaje ok. 9 jednym słowem też Aniołek, nie jest źle :-)

Gość swinka pinnggy
Moja corcia skonczyła 3 miesiace.I jest tak.Kapie o 19, po tym mała je 150 ml mleka.Zasypia o 20-20.30.Sa dni ze budzi sie o 24-1 zje i dalej idzie spac i wstaje wtedy ok.7-8 rano.Ale oatatnio jak zasnie o 20 to spi do 5 rano zje i dalej idzie spac i spi tak do 8-9.Ale za to w ciagu dnia spi moze 1h.

Gość kkkaaa_gdansk
mój syn, jak miał 2,5 miesiąca, to spał jakieś 8 godzin. a gdy miał równiutkie 3 miesiące, przespał całe 11 godzin i tak mu zostało (z wyjątkiem ząbkowania - jedynki i czwórki).

Gość kkkaaa_gdansk
dodam, że teraz syn ma 21 miesięcy. i był karmiony piersią 8 miesięcy.

Gość a moja córa .śpi
od 22-23 do 4-5 rano, potem jak zje to do 8.

Gość yoookii
dziwie sie dlaczeg tak pozno kladziecie spac i kapiecie wasze dzieci.JA MAM STALA PORE 19-19.30 kapiel potem jedzonko i corcia zasypia ok.20-21 max i spi do rana. zje i spimy tak do 8-9.chociaz wieczorami mam czas dla siebie.