Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaa960

Co zrobić, żeby mieć cerę jak pupcia niemowlaka lub modelka Chanel?

Polecane posty

Gość karolinkaaa960

Zacznę od tego, że mam trochę problemów z cerą. Zatkane pory i pryszcze to główny problem. No i jeszcze zaczerwienienia, które zostały po wyciskaniu. Nie mogę na siebie patrzeć, kiedy jestem bez makijazu. Myslałam o mikrodermabrazji i takich tam innych, żeby, tak jakby zacząć ze skórą od nowa, ale nie mam pojęcia co działa, a co nie. Zdesperowana ostatnio przeczytałam o urynoterapii i wczoraj spróbowałam. Niestety nie jest to najprzyjemniejsze więc byłabym szczęśliwa, gdyby był jakiś skuteczny sposób. Marzy mi się skóra jak na okładkach czasopism, to możliwe?

Gość na okładkach czasopism
modelki mają na sobie tone makijażu plus zdjęcia są obrabiane cyfrowo. Oglądnij sobie np tę stronę, takich jest mnóswto: http://www.klopsik.pl/gwiazdy_bez_makijazu.html Na prawdę bardzo nie wiele osbó może sie poszczycic idelaną cerą. jedynie dzieci mają ładną. U modelek to efekt korekcji komputerowej, światła i makijażu

Gość bvcvccbv
Moja koleżanka ma idealną cerę (ma 18 lat), taką gładką, "mięciutką", po prostu cudo... To chyba jakieś uwarunkowania genetyczne. Powiem Ci tylko, że na cerę (i nie tylko) dobrze wpływają płatki owsiane. Możesz je jeść z mlekiem, moja cera bardzo się poprawiła odkąd je jem.

Gość zobacz modelkę
bez makijażu,wtedy napewno nie będziesz marzyć o jej cerze!

Gość hehehehehehehehehe
:D