Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfa

Bezpłodność to wynik aborcji- NAJWIĘKSZA IDIOTKA NA ŚWIECIE

Polecane posty

Gość asdfa

Państwo nie powinno płacić za zabiegi in vitro - mówiła w programie "Kropka nad i" w TVN24 Nelli Rokita. Posłanka PiS twierdzi, że kłopoty z zajściem w ciążę to nie choroba, ale wynik wcześniej wykonanych aborcji. Posłanka PiS zapewniła w TVN24, że w kwestii in vitro popiera projekt Bolesława Piechy całkowicie zakazujący stosowania tej metody. Dlaczego? - Nie każda kobieta jest być może stworzona do bycia matką Nelli Rokita Nie każda kobieta jest być może stworzona do bycia matką. Nic na siłę - mówiła Rokita. Posłanka PiS twierdziła, że bezpłodność nie jest chorobą, wynika raczej z problemów psychicznych oraz... dokonywanych wcześniej aborcji. - Nie może być tak, że chcemy prawa do aborcji, a jak już nam to nie pasuje, żądamy in vitro - mówiła. Bezpłodność dotyka też mężczyzn, ponieważ "mają zły stosunek do klasycznej rodziny, nie mają więzi z rodziną". Jak im więc pomóc? Posłanka proponuje szkolenie, na którym panowie będą się uczyć jak stworzyć rodzinę.

Gość asdfa
TA BABA ZAWSZE BYŁA GŁUPIA ALE TERAZ JESTEM W SZOKU PO TYM CO POWIEDZIAŁA:o

Gość rehaher
jezu co za debilka

Gość asdfa
POWINNI JA ZASTRZELIĆ

Gość krótko węzłowato i na temat
coraz bardziej dochodzę do przekonania że Nelly z braku chłopa , palma odbija na maksa, choć jak przypominam sobie jej wywiad w którym opowiada oswoich problemach z rakiem narządów płciowych, to pewno to jest skutek jej bełkotu . Współczuje jej bardzo , ale muszę powiedzieć, że jest głupia i niesprawiedliwa. Moja żona jest niepłodna a żadnych skrobanek nie miała , jest też przypadłość zwana sterylitys primavia a Rokicie tem niemiecki łeb już całkiem zdurniał.

to nie była jedyna głupota którą palneła w tym programie.oglądałam tylko kawałek ale pamiętam że powiedziała, że rodzina 2+1 to nie ejst normalna rodzina. a normalna kobieta to taka która ma 3 dzieci. zgroza...

widziałam jej wypowiedź :D myślałam że swoje dno już dawno osiągnęła, myliłam się i to bardzo :D jej kurzy móżdżek powinni poddać skrobance bo i tak z niego pożytku nie będzie

Gość oj współczujeee
HAHAHAHAH CO ZA DEBILKA NO ja nie mogę, żal kobiety, brak seksu padł jej na móżg :o

Gość Alan Fernando Blake
dalej spokojnie popieram PiS :classic_cool:

Gość 0o0o0o0o0o0o0
głupio powiedziała co nie zmienia faktu, że in vitro na pewno nie powinno być refundowane ja nie chcę płacić za wasze brzuchy, bo niby dlaczego? poza tym ma rację z tym, że ludzie nie mają PRAWA do posiadania dziecka to dar widać wy nie zostaliście obdarowani nieładnie jest się dopominać

Gość no faktycznie dar...
Najbardziej "dają" tym najbiedniejszym i alkoholicznym rodzinom, gdzie zwykle jakaą 10 drobiazgu się pałęta...

Gość 0o0o0o0o0o0o0
no widzisz, czyli jest coś w czym ci ludzie są lepsi od ciebie i mają coś czego ty mieć nie będziesz wkurzajace co? zabrać dzieci biednym i oddać bogatym po co nam in vitro?

Gość Po co nam in vitro
? Jeśli już nie umiecie kierować się w życiu empatią to pomyslicie praktycznie? System emerytalny jest u nas jaki jest. Przy ujemnym przyroście naturalnym na emeryturze chyba będziemy musieli wpierniczać kamienie jak tak dalej pójdzie :O A rodziny patologiczne owszem produkują wiele potomstwa, ale zwykle to taka sama patologia jak rodzice i raczej państwo musi ich utrzymywać, niż oni państwo :O