Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaa214365

zaplodnienia.

Polecane posty

Gość kaskaaa214365

czy jezeli do ewentualnego zaplodnienia doszlo 5 dni temu to czy moga pojawic sie jakies objawy?np. bol w podbrzuszu???????????? jakie wy mieliscie objawy??

Gość joojjj
objawy to tak od 3 tygodnia - wcześniej to raczej schizy sa - ale mam podobną sytuacje bo w sobote miałam ból okołoowulacyjny a dzień wcześniej dwa razy był przerywany i sam facet stwierdził że coś się dostało... - okres ma być 4tego lipca dopiero a to strasznie długo - jak bedzie pozytyw to super a jak nie to też nic się nie stanie ale wolałabym wiedzieć kurcze już - zastanawiam się kiedy by najwcześniej testować żeby przestać mieć schizy

Gość kaskaaa214365
hehhehe to jestesmy razem , tylko ze wlasnie to u mnie jest roche dziwne, to napewno nie sa schizy hehe , od poniedzialku to caly czas mnie boli podbrzusze, a dzis to tak jak pisalam mialam takie mocniejsze chwilami bole

Ja mam podobnie. 21.06 doszło był stos. przerywany, było to wtedy 8 dzień cyklu, wydawać by się mogło - dni niepłodne, no tak ale... Jest to mój pierwszy cykl bez tabletek antykoncepcyjnych (Yasminelle), po drugie zawsze jest prawdopodobieństwo, że w płynie znajduja się jakies plemniki (słabe ale zawsze), poza tym od jakiś dwóch dni czuję kłucie po lewej stronie w podbrzuszu.... Wszystko ładnie pięknie, ale tak bardzo pragnę dziecka, że chyba te objawy wynikają mocnego pragnienia zostania mama. Niby stos. przerywany, ale moze jest szansa? Nie wiem co o tym mysleć... Czy któraś z was tak miała? Prosze wypowiedźcie się.