Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpychająca

POMOCY! kompleks..

Polecane posty

Gość odpychająca

Chodzi o to, że od kiedy pamiętam mam 'język mosznowy'. Znam nazwę bo trochę poszperałam w sieci . Choroba ta (?) polega na tym, że na języku widoczne są pewne bruzdy, zagłębienia. Ja mam na swoim jedną najgłębszą przechodzącą przez środek języka i takie poziome po bokach. Chyba jest to uwarunkowane genetycznie, bo moja mama też to ma, ale mało - tylko jedną poziomą. Przez tą wadę boje się pocałunków z facetami. ;/ Nie wiem czy oni to czują... Czy któraś z was ma ten sam problem ? Czy faceci to wyczuwają ? To jest mój kompleks od zawsze, ciągle o tym myślę. ;((((((

Gość zalękniona
E tam, niby jak mieliby to wyczuć? ;) nie sądzę...

Gość witaj i dzekuje Ci ze mi
przypomnialas o moim kompleksie:D jakos ostatnio o nim nie myslalam:P co do calowania to faceci tego nie wyczuwają;) calowałam sie z wieloma i byli zachwyceni;) tego nie czuć bo przy pocałunku jezyk jakby sie napina i tych dziurek nie ma;) ale ogolnie to nikomu jezyka nie pokazuje bo wstyd;o

wiesz jak nie będziecie sobie pchać do ust wzajemnie języków to się nie zorientuje a po drugie komu by to przeszkadzało ;)

Gość odpychająca
Levviatan nie wiem sama.. Jak ja na niego patrze czuję obrzydzenie i jakoś samo przychodzi..

Gość dadalala
moja siostra ma taki język i jest szczęśliwą mężatka z 2 dzieci :) a poza tym ludzie maja większe problemy i kompleksy niż język, więc się tak nie zamartwiaj tym, tylko pomyśl, że po prosty jestem wyjątkowa i oryginalna :)

Gość znawcaaaa
dadalala dziękuje za wsparcie, poczułam się trochę lepiej. Tylko, że na co mi ta oryginalność i wyjątkowość jak boję się całowania... ;((((((((((

Gość odpychająca
To ja pod innym nickiem.

Gość dadalala
no proszę Cię weź się ogarnij :) przecież całując się z facetem nie wywalasz przed nim najpierw łopaty :P tylkoo pocałunek zaczyna się od muskania warg, później delikatnego cmokania no i dalej to już zależy od ludzi :) jeżeli chcesz się całować z języczkiem to luz możesz a nawet musisz bo to fajna sprawa jest, ale jeżeli nadal masz jakiś lek to skończ tylko na cmokaniu, taka forma pocałunku też sprawia przyjemność :)

Gość odpychająca
Wiem na czym polega pocałunek... I widzę że mnie chyba nie rozumiesz. Ja mam po prostu taki lęk i nie potrafię się przemóc..

Gość dadalala
rozumiem o co ci chodzi, ale nie rozumiem dlaczego nie możesz się przemóc i na czym polega ten lęk??

Gość odpychająca
Chodzi o to, że kiedy facet chce mnie pocałować , od razu włącza mi się taka czerwona lampka i odruchowo odchylam głowę. Po prostu boję się że on to wyczuje, że poczuje obrzydzenie do mnie..

Gość ludzie to sobie wynajduja prob
lemy... tez mam taki jezyk i nigdy do glowy by mi nie pryszlo robic z tego problem.. jezyk jak jezyk. nikt go nie oglada, nie latam wywieszonym po swiecie.