Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika Marika

Czy moglabys byc z chlopakiem, ktorego rodzice sa nikim?

Polecane posty

Gość Marika Marika

Mieszkaja w bloku, nie maja wyzszego wyksztalcenia, nie pracuja, pija. Ja wlasnie stoje przed takim dylematem - i niestety chyba nie wytrzymam tego

Gość jhjbhb
A bardzo go kochasz??? po pierwsze to z nim bedziesz zyła a nie z jego rodzicami a po drugie jak to wielka miłośc to nie rezygnuj z niego...jesli to warty uwagi chłopak...

Gość slabe jak na topik
moze wyskoczymy na zakupy tugeder?

Gość ze rodzice tacy to nie znaczy
że i ich dziecko!!! Rodziców się nie wybiera!!!

Gość zadając takie pytanie
udowadniasz że jesteś bezmózgowym planktonem czyli nikim :P

Gość carlo rossi
czemu patrzysz na rodzicow ??? patrz na niego...czy ma ambicje, checi ,predyspozycje by w zyciu byc kims

Gość Jutro
Jezeli chleja i melinuja to odpusc sobie tego goscia. Patologie sa dziedziczne, bieda/nedza rowniez. Raczej nie spodziewaj sie, ze trafilas na wyjatek w stylu od pucybuta do milionera, czy myslacego, ze skoro zycie mu skopano i oni je zmarnowali to on ze swoim cos zrobi. Na bank zacznie chlac, bic cie itp, zreszta poczytaj o tym: http://tnij.org/m_i_b

no niby rodzicow sie nie wybiera,ale pewne wzorce,wyniesione z domu,niestety zostaja.Jakis czas temu tez bylam z chlopakiem,ktorego rodzice nie mieli wyksztalcenia,pili.On niby z ambicjami,przemily ,przekochany itd.,ale po jakims czasie to,co dzialo sie u niego w domu,zaczelo "wychodzic":/ i nasz piekny zwiazek sie skonczyl.Chlopak zaczal pic i zachowywac mniej-wiecej tak,jak jego pijacy rodzice.Na dodatek tlumaczyl to "genami". Moze w Twoim przypadku bedzie inaczej.Jak nie sprobujesz,to sie nie dowiesz:) Tak czy inaczej-powodzenia:)

Gość Nevelandie
Jak to dobrze, że mój mąż nie miał takich dylematów i nie patrzył na to, że moi rodzice nie mają wykształcenia i są po prostu kochanymi, ale prostymi ludźmi. Ojciec też zawsze sporo pił. I co z tego? Ja nie piję, nie palę, skończyłam dobre studia i radzę sobie w życiu. Nie patrzcie na rodziców, ale na tego, kogo kochacie.

Gość jutro to pyzda

to, ze mieszkaja w bloku, ze nie maja wyzsz wykszt i ze nie pracuja to o niczym nie swiadczy.. a to, ze piją hmm.. rodzice sa osobami najblizszymi, a dom jest najwazniejszym miejscem, gdzie przebiega proces wychowania, rola rodzicow jest ogromna bo sa to osoby najblizsze zarowno w sensie psychicznym jak i fizycznym, tam gdzie milosc i madrosc ida w parze, tam mlody czlowiek wyrasta na wartosciowego czlowieka, dorosly czlowiek jest suma wlasnego dziecinstwa, dzieci zazwyczaj nasladuja wady i zalety rodziców, ale ZDARZAJĄ SIE WYJĄTKI, które potrafia wybic sie z patologi.. :)

Gość oczywiście że bym mogła byc
bo moi rodzice tez są nikim.. tzn przynajmniej ojciec. oboje nie mają wyższego wykształcenia, ale to absolutnie nie mówi dla mnie czy człowiek jest kimś. osoba z wyższym wykszttałceniem może być nikim przy osobie z zawodowym. niestety mój ojciec jest tępy, ograniczony i w dodatku tak zarozumiały, że nie znam drugiej tak zarozumiałej osoby jak on. niestety. ale to wszystko sprawia, że gdybym poznała faceta z takiej rodziny to nie miałabym żadnego "ale".

Gość Ja znam taka osobe
To moj jeszcze niestety jejzcze maz...