Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama ale nie samotna

sama ale nie samotna

Polecane posty

Cześć Wszystkim temat dotyczy przede wszystkim kobiet ale opinie i rady mężczyzn również mile widziane. Chodzi o sytuacje kiedy będąc w stałym związku Wasz wybraniec niestety większą cześć czasu poświęca na prace. I nie jest to forma ucieczki- po prostu mus. Jak sobie radzić w takiej sytuacji kiedy się nie ma hobby a czas spędzony sama ze sobą nie należy do ulubionych.

ja też pracuje i czasami nawet po 10 h, mam na myśli czas po pracy i weekendy, znalezienie hobby byłoby wspaniałym rozwiązaniem i przyznam że miałabym warunki na to ale jest jedno małe ale... od małego wiedziałam kim chce być jako osoba dorosła i cały świat kręcił się tylko wokół tego, jednak przyszło gorzkie rozczarowanie i marzenia prysły, od tamtej pory nie umiem zająć się czymś dłużej, czymś co pochłonęło by mnie i wypełniło długie popołudnia i wieczory, a już szczególnie teraz przy tak pięknej listopadowej pogodzie latem

Gość zle zatytulowalas topik
powinno byc SAMOTNA, choc nie sama........ bo czujesz sie samotna...... mimo ze masz kogos, wiec nie jestes sama, teoretycznie.....

może i tak, wczoraj miałam jeden z gorszych dni i dobrze się nad tym nie zastanowiłam