Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lui.

MakeUpMania

Polecane posty

Gość lui.

http://makeupmania.pl/?site=product&id=45&menu=5&podm= wie ktoś cos na temat tego pudru? szukam w sieci ale nigdzie nic nie ma mam cerę mieszaną , bardzo potrzebuję dobrego pudru matujacego, szczególnie teraz, gdy na dworze gorąca teraz mam anti shine kryolan ale jakos szczególnych właściwości matujacych ma mojej twarzy niestety nie widzę będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie na temat tego pudru z make up manii :)

Gość lui.
na stronie opis niby fajny no ale opis producenta czy też sprzedającego jakos mnie nie przekonuje

Gość monika_7
tez mam teraz ten puder kryolan i wogole nie spelnil moich oczekiwan siwce sie po nim jak po kazdym innym pudrze tez jesten ciekawe jak ten by zadziala bo opis zachecajacy

Gość lui.
mnie niestety ten anti shine tylko pobielił, choć jestem raczej blada matu nie dał prawie żadnego , a tyle sie naczytałam ze taki profesjonalny killer na błyszczenie ...

Gość lui.
CLINIQUE Superblended Face Powder ewentualnie GUERLAIN Les Violettes oba mają dobre opinie ale tamten z make up manii też mnie kusi ale nie chcę kupować kolejnego pudru w ciemno , chciałabym poznac choć kilka opinii o nim , no i za 150gr tylko 55 zł więc wychodzi naprawdę taniutko

Gość Loreal
Sypki mineralny, polecam N6 kolor super nie pomarańczowy a naturalnie opalony. Ja mam też cere mieszaną i miałam ciągle problemy by sobie coś dopasować. W końcu się skusiłam i jestem zadowolona. Tylko są małe mankamenty. przy nabieraniu robi sie straszny śmietnik wiec trzeba uważac na ciuchy i przede wszystkim nakładac na zupełnie suchą skóre zeby nie wyszły plamy. Ale pomimo tego efekt końcowy super. Pozdrowionka:)

Gość lui.
dzieki z mineralnych miałam tylko rimmela jak dotąd ale jakoś mnie nie zachwycił tak mnie to dobija że ciągle sie świecę , w desperacji moge wydac w zasadzie każda kwotę byle by choc na troche mnie zmatowił

Gość lui.
każdą tzn 200-300 zł za puder zreszta uwazam ze jak za tą kwote nic mnie nie zmatowi to juz nie ma dla mnie ratunku:(

Gość lui.
ten puder z make map manii sprzedaja też na allegro , napisałam do sprzedajacego maila z prośba aby coś więcej o tym pudrze mapisał i wysłał mi foty dostepnych kolorów no ale wiadomo że raczej złych opinii mi nie przedstawi naprawdę nikt nie miał tego pudru?????????????

Gość lui.
nie oczekuję że cały dzień będę matowa ale choć kilka 4 ,5 to juz by była poezja żeby bez stresu jak człowiek wygladać nie zawsze jest czas i miejsce na to żeby wyciagac lusterko puder bibułki i sie malowac dodam że nie mam przesuszonej cery dbam o nia chodziłam do dermatologów i każdy stwierdzał że po prostu tak mam i muszę po prostu szukać cos co mnie zmatowi tylko co ?

Gość lui.
nikt nic o nim nie wie???????????????

Gość fjhtgjhn
podnoszę