Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda78g

sperma w gumce podczas seksu?

Polecane posty

Gość magda78g

Witam Was. Zastanawiam sie - podczas seksu z moim chłopakiem (zabezpieczamy sie tylko prezerwatywa) zawsze pojawia sie wydzielina ,która rozchodzi sie po całej prezerwatywie i zmierza ku dołowi...zawsze sie stresuje,ze cos mogło wypłynąć spod gumki i moge byc w ciazy. Czy ktos miał taka sytuacje, ze pojawiła sie ciaza w takim przypadku? Dodam,ze on nigdy nie kończy we mnie,chodzi tylko o tą wydzielinę w trakcie seksu, a w niej również znajdują sie plemniki. Pozdrawiam

Gość ulkaaaaaaaaaa1122
mam podobną sytuacje ... i mi właśnie okres się spoznia juz 2 dzien ...;/ i wlasnie ja tez sie boje... ale wiele ludzi mi powiedzialo ze nie jestem w ciazy :) ale jak nie dostane dzisiaj okresu to jutro zrobie test.

Gość magda78g
mi sie spóznia równiez drugi dzień ;(

Gość bzzt
to żadna sperma, tylko twój śluz, który się wydziela podczas stosunku. takie naturalne nawilżenie, głowa do góry - to normalne ;)

Gość ulkaaaaaaaaaa1122
mnie ludzie podnieśli na duchu ... i powiedzieli ze nie bede z ciąży (mam nadzieje ze to prawda) ty tez nie masz sie co martwic :) napewno nie wpadłaś

oj dzieci dzieci, pieprzą się na całe majtki ale o sexie, PREEJAKULANCJi to już nic nie wiedzą. Wiedzą tylko z filmików jak wygląda fiut , jak się robi loda i to wszystko. do nauki się weźcie a nie pierdolić sie z kim sie da i pewnie macie z 15 lat buhahahaa

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
weź ty sie Kur** ogarnij wogóle Aluuuuuuuuuuuuuuuu xDD może ty się pieprzysz z kim popadnie ? ;] a co taka cwana doświadczona ? ;D to moze opowiesz jak sie robi lodaaaa ;] bo te co maja po 15 lat chyba raczej nie wiedzą buhahahahaha xDD

Gość magda78g
zawsze znajdzie sie ktos komu sie nudzi i musi komus nawrzucac ,oczywiscie anonimowo:) nie bede komentować tego co napisałaś, uświadomię ci tylko,że chyba jestem troszke starsza od Ciebie,więc nie nazywaj mnie dzieckiem...:) pozdro