Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie wiem ale

Wasze plany na Wakacje!

Polecane posty

Gość jeszcze nie wiem ale

wpisujcie :)

Gość ja siedze w domu

Gość fajnie jest cudownie
ja siedze w domu, jak zawsze, kocham moich rodzicow, zawsze siedzialam w domu fajnie bylo siedziec w domu, jestem bez kompleksow, tak samo jezdzi chodzi o rozrywki to nie mialam i jestem zadowolona, nie mam znajomych, bo siedze w domu albo kiedys do szkoly i Kosciolek i pieknie jest, wszystko moja wina, ze taka jestem, rodzice sa super fajnie jest, kompleksow wcale nie mam, pieknei jest

cudownie bylo, rodzice wyedukowania, jedem po zawodowce, drugi liceum buraczane, fajnie jest, wazne jest fajnie, oni sa bez bledu, wszystko potrafi nieplanowac, wazne ze ojciec mysli tylko o pieniadzach i nic innego nie umie, fajnie jest, wazne ze matka jest bierna i kura domowa, fajnie jest, super, oglada tylko seriale i gotuje albo sprzata czasem do sklepu i kosciolek co niedziela, fajnie, ojciec robi kasa i wraca i potem marudzi, fajnie jest, albo marudzi i mowi, zeby byc takim jak on, to jest super, fajnie, zero wakacji ale jest fajnie, ja jestem zla, moja wina ze urodzilam sie tu, ale fajnie jest, super jest, jezyki nie potrzebne to sie nie uczyla, tyle ze jakos sie przeliznac, szkola tez jest zla, to tak samo, uczylam sie ale jak zawsze ojciec ma racje, nauka to glupota, nic nie dostawalam w zamian, zenujace, ajnie jest fajnie super, tylko kase dostane i potem pytania ciagle, czy oszczedzam, ja wogole tej kasy wogole nie wydaje bo mnie na mdlosci bierze, biernosc ,zniszczenie wszystkiego, pieknie jest super

Gość
Wakacje można zrobić w domu:), wystarczy do tego mieć fantazję, zrobić coś pięknego i wesołego.

Gość a ja jade w góry

Gość szurMarcheweczka
malediwy ,ale w którym roku/nie wiem

zawsze robie w domu, jest cudownie, otwieram atlas i jade, tak samo zabawe wlaczam internet i jest ok, poprostu kocham to psychiczne zniszczenie, zniszczenie mentalne, kocham ograniczonych i tepych rodzicow, kocham, ze jest tu , a nie tam ,gdzie jest zabawa, szczescie i wspaniale, nienawidze was, ze macie to, bo niszczyciie moj obraz DOBRYCH rodzciow, inteligentnych, bogow dla dziecka !!!!!!!!!!!