Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackAngel1

mój ginekolog przy porodzie

Polecane posty

Mam do was pytanie. Jestem w 8 miesiacu ciąży. Postanowilam rodzic w szpitalu nie w klinice. Chcę jednak by moja ginekolog (która zna całą moją ciążę) była ze mną przy porodzie. Macie jakieś informacje ile takie coś kosztuje? I czy to ona będzie odbierała poród?

raczej mozna połozna wynając nie slyszałam zeby ktos lekarza wynajmował, ja miałam akurat to szczęscie ze jak rodziłam to mój lekarz miał dyżur :)

Gość SanSan
ja akurat trafilam na mojego gina prowadzacego jak rodzilam :) ale wiem ze mozna sie umowic, u nas kosztuje takie cos kolo 400 zl mieszkamy pod bydgoszcza ale czy warto? on przyjedzie i tak dopiero na sam koniec porodu, nie bedzie tak ze bedzie obecny przez caly czas, przyjdzie dopiero jak bedzie final-czyli skurcze parte

No właśnie.. też nie chcę płacić tyle kasy jak ona ma byc ze mną tylko na chwilę. Chodzi o to, że przy niej będe czuc się pewniejsza to raz, a dwa najlepiej jakby odbierała moj poród. Mam nadzieje, ze bede miala takie szczescie jak wy :D Wezme wykaz jej dyżurów i pogadam z maluszkiem kiedy ma zaczac wybierac sie na świat :) hehe