Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konieczkoxD

Co mam wybrać/kupić?? POMOCY!!!

Polecane posty

Gość konieczkoxD

Witajcie! tak żebyście wiedzieli: Lubię telefony, mechanikę i komputery. telefon to tuningowany przezemnie SE w660i komputer: RAM'y: 512 DDR 1 dyski: 40 GB + 250 GB -> niecałe 290 GB procesor Intel Celeron 2.40 GHz co do mechaniki to mam 2 romety 205 i 200 (200 bez silnika tzn jest ale w częściach a części ok 400zł) Mam taki problem: nie mam pojęcia co kupić/wybrać. Mój wybór: Telefony: iPhone 3G 8GB > 500zł SE W960i > ok 430 zł (tani ale moge mieć dlatego sie zastanawiam) SE W950i > ok 400 zł komputer: Modernizacja tato dołozy mi 300 zł i moje 500 > 800 zł to tak: Płyta główna, Ramy tak 2GB + moje 512 yyyy dyski zostają, a karta graficzna (moja ATI radeon 9600) zostanie + przejściówka na PCI express (kiedys ja wymienię taraz nie mam kasy, procek taki może dobry jakiś ;] a jak plyta zostanie to procek jakis stary bd;/ Mechanika: silnik do rometa ogara 200 + lakier (ale nie wiem) 80 zł czyli akurat. TAK WIĘC POMOCY NIE WIEM CO MAM WYBVRAĆ!!! Z GÓRY DZIĘKI ZA RADY :) * silniK * TELEFON * KOMPUTER

Gość konieczkoxD
sorka za temat nie w dziale proszę o przesunięcie go ;]