Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojny facet

Spóźniający sie okres u mojej dziewczyny.

Polecane posty

Gość niespokojny facet

Nie znam sie na tym totalnie. Mam 20 lat, ona 21. Zazwyczaj okres ma regularnie. Teraz miała miec wczoraj, tymczasem go wciaz brak (dzis 2 dzien i nic). Z jednej strony sesja i ogromna dawka stresu (miała we wtorek ustny egzamin-najtrudniejszy w tej sesji i strasznie sie bała-nie spała w nocy i w ogóle), do tego ćwiczyła ostatnio intensywnie na mięśnie brzucha bo chciała miec bardziej płaski i chyba sie przetrenowała bo jednego dnia była totalnie nie do zycia i zmęczona. Z drugiej strony przez ostatnie 2 tygodnie spaliśmy razem bardzo czesto-praktycznie codziennie. Nie wiem czy mam sie denerwowac czy nie. Ona nie ma zadnch objawow zblizajacego sie okresu-nie bola ja piersi ani brzuch-słowem nic. Tylko czuje sie troche dziwnie jakby sie przeziebiła (gardło tez ja ostatnio bolało ) Sama sie tak denerwuje że i mi sie to udziela. Test ciązowy pomoże?

Gość mmmmmmmmmmm
okresu jj nie wywoła;) co najwyzej potwierdzi lub wykluczy ciążę

A kochacie sie bez zabezpieczenia?? To istotne bo nic o tym nie wspomniales. Jesli jednak uprawiacie seks bezpiecznie to moze to przez ten ogromny stres okres sie nie pojawia a kiedy wszystko sie uspokoi wkoncu nadejdzie ;) test mozna zrobic w terminie oczekiwanej miesiaczki wiec teraz powinnien byc w miare wiarygodny :)

Gość a spaliscie
bez zabezpieczenia? jesli tak to jest oczywiscie szansa zeby byla w ciazy. ale z drugiej str normalne jest ze zcasem spoznia sie okres nawet do tygodnia....stres,choroba,duzy wysilek...moga byc rozne przyczyny braku miesiaczki.ale niestety ciaza tez wchodzi w gre

Gość niespokojny facet
zabezpieczamy sie-ani razu nie pekła nam prezerwatywa (zawsze sprawdzam), raz zdarzył sie bez zabezpieczenia ale doszedłem na zewnatrz i wątpie by jakas kropla dostała sie do środka.

Gość zrobcie test

Gość niespokojny facet
Rzeczywiście miała sporo stresu, do tego przeziebienie i przemęczenie. Zastanawiam sie czy nie namówic ja na test-apteka jest 50 m od domu więc problemu z zakupem nie ma, a juz bedzie pewnosc i przynajmniej jeden czynnik stresogenny zniknie.

Gość niespokojny facet
ona chce czekac-jak do niedzieli nie dostanie to wtedy zacznie sie martwic-problem w tym ze ja w srode wyjezdam na długo i daleko-wiec wolałbym wiedziec wszystko.

No to poczekajacie do niedzieli i jak nie dostanie niech zrobi test. Powiedz jej ze wolalbys juz wiedziec a nie zyc w takiej niepewności to moze zmieknie i zrobi ;)

Gość zrobcie test
zrobcie jeszcze dzis. gwarantuje duza ulge :]

Gość niespokojny facet
Spróbuję ja namówic-dośc mam stresu od wczoraj.

Gość niespokojny facet
Kupiliśmy bobo test-mozna go robic podobno takze w dzien nie tylko rano wiec zrobiła i wyszło że nie jest. W niedzielę rano wrazie czego powtórzymy.

Gość hektor
zrob test z kory wierzbowej ale wczesniej musisz na nia nasikac