Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndasdaldhaslddhapdad

facet skreslił mnie bo mam kolczyka w nosie

Polecane posty

poznalam super faceta spotkalismy sie wszystko mialo byc cudownie i w ogole ale on mnie skreslil bo na 4 spotkaniu w ktorym ubrałam kolczyk do nosa powiedzial ze obrzydza go kolczyk w nosie ze tego nie toleruje ja powiedzialam ze nie ceni sie człowieka po kolczyku tylko po wnetrzu a on mnie olał.. poprostu olał....

ale jak mozna skreslic czlowieka z powodu malego kolczyka??!!

Gość a ja go rozumiem
bo mnie to też obrzydza

Gość ciekawskaaaahhhhh
rzecz gustu... nie wszystkim musi sie to podobać, ja też bym nie chciała mieć chłopaka który ma kolczyk w nosie, nie dziw sie, ze on nie chce mieć takiej dziewczyny...

no bez przesady porównanie laska z kolczykiem w nosie a facet z kolczykiem w nosie ... żenada 🖐️

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaa
a wcześniej jak do poznałas to też miałas ten kolczyk, czy dopiero na 4 spotkaniu? bo np mnie tez nie podobaja sie kolczyki i tatuaże, w życiu sobie bym nie zrobiła, obrzydza mnie to. I dlatego też u potencjalnego "męża" nie życzyłabym sobie takich upiekszeń. Dlatego jak widzę fajnego chłopca z tatuażem, to nawet nie przymierzałabym sie na podryw u znajomych/przyjaciół mi natomiast nie przeszkadza, mam sporo takich :)

Gość mika a
nie przejmuj się, twoja sprawa czy chcesz nosić kolczyk czy nie jeśli nie odpowiadał mu kolczyk, pomyśl ile jeszcze rzeczy mogło mu nie odpowiadać. najwyraźniej nie był taki fajny jak ci się wydawało różne nieprzyjemne cechy charakteru wychodzą po czasie, może lepiej że dowiedziałaś się od razu?

Gość wwwwwwww
no własnie, to samo z drugiej strony jakbys się mu od razu pokazała z kolczykiem to nawet nie chciałby sie z toba umówić, a tak to chłopaczyna zmarnował 4 spotkania, na jakąs zakolczykowaną pindę szkoda chłopaka!

Gość blablablananana
no i po co było tego kolczyka ubierać? mógł zostać goły

Gość ciekawskaaaahhhhh
a dlaczego dziewczynie wolno, a chłopakowi nie? Przecież też mają... porównanie dobre jak każde inne, FERBI a co? nie chciałabyś (chciałbys) chłopaka z kolczykiem... :)

facet skreslil mnie bo.. bo jest debilem :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O ten od snickersa :O:O buuu 😭

Gość jasne ze tak
kolczyk można wyjąć - mózgu debil sobie nie wyjmie :D

Gość gość
nie wiem dlaczego nie wystarczaja kolczyki normalnie w uszach, tylko trzeba zakladac na: pepku, jezyku, ci...e, brwiach, nosie!!!??? Ja tam nie mam nic przeciwko, ale zauwazylem, ze te laski z nadmiarem kolczykow sa latwiejsze I zarazem jakby bardziej rozwiazle, dlatedo nigdy na powaznie nie biore takiej laski, jedynie poznac, pobzykac****a

To jakiś matoł. Ja rozumiem że może się nie podobać, ale to tak naprawdę drobnostka

Gość gość
kolczyki i wszelkie inne gwoździe w nosie, na brodzie, miedzy brwiami...co to za plebejskie poczucie estetyki?

Gość gość
kolczyki i wszelkie inne gwoździe w nosie, na brodzie, miedzy brwiami...co to za plebejskie poczucie estetyki?

Gość gość
Najwyrazniej nie byl taki super...zwykly prostak

Gość gość
Dobrze zrobił że cie olał.Też nie znoszę takich ozdób i udziwnień.Poszukaj sobie kogoś w twoim stylu z kolczykiem w d u p i e tatuażem!

Gość gość
ewentualnie kogoś normalnego komu nie przeszkadzają takie małe ozdoby i dobrze wychowanego.

Gość gość
kolczyk to tylko poganie noszą i mnie się to z krowa kojarzy jak widzę kolczyk w nosie to zaraz widzę krowę

Gość gość
jaki normalny facet mówi, że biżuteria kobiety na randce go obrzydza? Chyba się właśnie z "krowami" wychowywał...

Gość snap kolosolo

Jak dla mnie kolczyk w nosie jest mega jara mnie ;)