Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracuję w sklepie obówniczym

czym zajmują się wasi faceci zawodowo?

Polecane posty

Gość lekarz ginekolog
ze mnie sie smieja ze moj facet zdradza mnie kilkanascie razy dziennie bo kobiety rozkladaja przed nim nogi:)

Gość zszoookowanaa
do lekarz ginekolog moja szwagierka tez ma meza ginekologa z jakiego miasta jestes?:)

Gość moj jest szefem
ja nie mam kompleksow, a to co napisalam bylo nie bezposrednio o tobie, ale ogolnie o tym, jak ludzie mysla. bo my tez gdy zaczynalismy byc razem to mieszkalismy na 20m, i czasem chodzilismy do mamy na obiad, bo nas nie bylo stac zeby sobie cos do jedzenia kupic. ale o tym nikt nie wie, wszyscy teraz widza tylko panne co ma wygodne zycie. i jedynie kase w glowie. a ja bym z nim byla nawet gdybysmy biedni byli. znam to zszoookowanaa, dzieki pozdrawiam

Gość lekarz ginekolog
z krakowa:)

Gość taka jedna kobitkaaaaaaa
mój jest budowlańcem

Gość zszoookowanaa
lekarz ginekolog ona jest z poznania ,jej facet jest dosyc znanym lekarzem na cala polske moze sie znaja ,pracuje w prywatnej klinice zaplodnien invitro:)

Gość zszoookowanaa
moj jest szfem i miej w doopie gadanie ludzi ,zazdroszcza patalaych i tyle ,ze nigdy nie beda mogli zyc jak ty! :) fajnie ciesze sie twoim szczesciem

Gość lekarz ginekolog
mozliwe, ze sie znaja bo moj tez jest specjalista ale nie od zaplodnien in vitro a od leczenia bezplodnosci i moze nie jest bardzo znany ale jego praktyke odwiedzaja kobiety z calej polski wiec szanse ze sie znaja sa spore:)

Gość zszoookowanaa
lekarz ginekolog a jest teraz w domu twoj maz?:) moze bys sie go spytala;) czy zna lekarza o inicjalach W.Z?

Gość zszoookowanaa
lekarz ginekolog podejrzewam ze dobrze zarabiacie w takim razie :) a ty co robisz na codzien?

Gość lekarz ginekolog
niestety nie ma go w domu ale gdy tylko sie pojawi zapytam napewno:) ja jestem stomatologiem:) jesli chodzi o zarobki to owszem jest ok bo maz ma prywatna praktyke i ja rowniez, on dwa razy w miesiacu przyjmuje takze w panstwowej przychodni ale to juz robi jako wolontariusz wiec z tego nie ma dochodow:)

Gość o zesz w morde.......
stomatolog:)?? I takie byki robi??? "na pewno" pisze sie OSOBNO, a nie razem!!!!

Gość lekarz ginekolog
stomatolog to nie polonista:) ale przyznaje sie do bledu zdarza mi sie walic takie byki, ze az mnie samej wstyd:) przepraszam:)

Gość milka al
do lekarz ginekolog czasami z mężem zastanawiamy się czy facetowi ginekologowi jak się naogląda w pracy c*pka żony się nie nudzi :D?

Gość lekarz ginekolog
wiesz nasze pozycie seksualne jest udane wiec mysle, ze nie:) choc czasem maz np wraca z przychodni i mowi, ze takiego braku higieny jak dzis jeszcze nie widzial i nie ma ochoty na obiad. ale na seks ma wiec jest ok;)

Gość milka al
w zasadzie macie remis, ty tez mozesz powiedziedziec "takiej próchnicy jak dziś jeszcze nie widziałam" :D

Gość lekarz ginekolog
wiesz mysle, ze z dwojga zlego lepiej ogladac prochnice niz np ze tak sie brzydko wyraze gowno na sromie ale nie bede sie z nim licytowac o to kto ma gorzej:)

Gość milka al
:) :) :) mój facet "gówno na sromie" ogląda dzień w dzień, ale apetyt mu dopisuje :D

Gość lekarz ginekolog
no widzisz, a mnie sie chyba ktorys z tych o slabszych zoladkach trafil;)

Gość /..//...
moj ma dwa domu i apartment pare samochodów kasy w brud a do dzis mi nie powiedzial czym sie zajmuje jestesmy ze soba od prawie 4 miesiecy

Gość milka al
przynajmniej wiesz, że łatwo w pracy nie ma :) :) a tak szczerze, nie wiedziałam, że można iść do ginekologa w takim stanie :)

Gość milka al
.//. może to gangster ;)?

Gość lekarz ginekolog
z jego opowiesci wynika, ze mozna:) i o dziwo zdarza sie to rowniez mlodym dziewczynom, ktorym wydaje sie, ze sa czysciutki jak lza:) zreszta wiele znam takich "ginekologicznych" opowiesci, ktorymi znajomi meza i on sam racza nas przy kazdym spotkaniu:)

Gość /..//...
nie myśle narazie . jest normalnym facetem kulturalny na poziomie traktuje mnie jak księżniczke. mówi że załatwia interesy i czasem wyjeżdża na 2-3 pozałatwiac sprawy czy jakieś interesy tyle wiem

Gość /..//...
milka al- sama sie zastanawiam .. ale co ja sie spytam ? misiu skad masz tyle kasy czy to moze jakies nieczyste interesy ? :D

Gość mój zawodowo
zajmuje się swoją żoną-musi ją utrzymać ale ma hobby...mnie ;-P

Gość ztk
"mój jest programista ale cóż narazie kokosów z tego nie ma :o" skoro tak bardzo ci to przeszkadza, to go zostaw, bo jesli liczysz na kokosy, to sie przeliczysz. Teraz jest tylu programistow, ze trzeba byc naprawde wybitnym, albo znac sie na niszowym jezyku, zeby bardzo duzo osiagnac. jako materialistka, powinnac wiedziec takie rzeczy.