Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejejejejejejejejej

Po co dajecie 231221 zdjęć dzieciaków na naszą klasę?!!?

Polecane posty

Rozumiem, że to wasze jedyne osiągnięcie życiowe i że chcecie się swym dzieckiem pochwalić, ale czemu dajecie aż tyle tych zdjęć?! Chcę zobaczyć swoją starą znajomą, wchodzę w jej profil a tam co?! 15 stron zdjęć jej bachora i żadnego zdjęcia jej! Co więcej zdjęcia dziecka są wszystkie takie same tylko, że na jednym dzieciak patrzy w lewo, na drugim w prawo, na trzecim ma zamknięte oczy, na czwartym otwarty ryj, na piątym ma rękę w górze, na szóstym zbliżenie samej twarzy, na siódmym zbliżenie samej stopy, na ósmym ręka w buzi, na dziewiątym zdjęcie zrobione z lewej strony, na dziesiątym z prawej, na jedenastym od dołu, na dwunastym od góry, z ukosa, pionowo, poziomo, czarno białe, w sepii, przerobione w photoshopie! Ja pierdolę, co za debilizm!

Gość ghjuikol
nie wrzucaj wszystkich do jedego wora !!! Ja również mam założone konto na NK. mam tam 3 zdjęcia - jedno ślubne, drugie z mężem i dziećmi i trzecie tylko moje ! Ale to fakt... Moje koleżanki maja po 45 zdjęc z tego 3/4 swoich dzieci

Gość wymieniam a
bo nic nie maja tylko te zpaszczałe gówniarsdtwo

Przecież nie napisałam, że wszystkie tak robią, wiem, że są jeszcze normalne osoby na tym świecie, ale mój temat kieruję właśnie do takich osób, o jakich napisałam :)

Gość a po cholerę ślubne
lub inne nie związane z klasa? Że o bachorach nie wspomnę

Gość hmhmhm
Świetny post! :D Rozbawiłaś mnie :D

Gość porypuski
zdjęcia ślubne to tez żenada

Gość az zazdrosc
z ciebie kipi.chcialabys miec jakiegos bachora ale nie ma ci go kto zrobic????i nie mozesz patrzec na cudze??//

Gość ale tutaj
nie ma takich osob.... wiec do kogo to piszesz?

Gość ghjuikol
a jakie wstawiać ?? widoki z okna ? zdjęcia z mojej pracy ? mojego psa????? znajmoych z NK to napewno nie zaintersuje :O

Gość a po cholerę ślubne
a dzieci zainteresują?

kurde super watek mnie tez to wkurza brawo jak wchodze a tam 7 stron fotek dzieciaka kurde wkurza mnie to strasznie jakbyscie niewiem jaki wyczyn byl czy 7 cud swiata

Gość dhskfjsd
dla mnie bardziej debilne są zdjęcia z wycieczek lub wypasionych samochodów...

Gość ghjuikol
Pewnie !! Chętnie zobaczą czy mam męża, dzieci...

Taaak, marzę o dzieciaku, jest to moja największa życiowa ambicja i zazdroszczę wszystkim, którzy mają potomstwo. Przegrałam życie, bo nie mam na naszej klasie zdjęcia żadnego dziecka :(!! :D:D Jak to tutaj takich nie ma? Myślałam, że większość tutaj, to właśnie takie osoby.

Gość porypuski
ja tam zdjec slubnych nie mam bo nie mam meza wrzucam tylko fotki facetow ktorzy mnie uzywaja a potem zostawiaja:(

Jak to jakie wstawiać?! Swoje zdjęcia wstawiać! W końcu to twój profil a nie twojego dzieciaka, czyż nie?

Gość ghjuikol
dokładni -mnie też bardziej wkurzają wstawiane zdjęcia samochodów, motorów, 30 zdjęc z wycieczki do egiptu...

Gość hannaanna
mnie też to wkurzało...dlatego usunęłam profil z tego śmietniska...bo NK już dawno przestała pełnić swoją funkcję.

Gość ostro
bo mysla ze ich dzieci sa : 1)najladniejsze 2 najfajniejsze 3najmadrzejsze itd itd...... a tak naprawde nie oggladalam profili w ktorych jest mnustwo bachow a najwazniejsza prawda ze miec NK to glupota :D I na szzcescie zlikwidowalam swoje konto pare miesiecy temu :D

Gość czyli jestes jedna
z tych wlasnie osob!!!:P

Gość ghjuikol
kurde ale o co wam chodzi ????????????? Ja nie widzę nic złego w tym, ze wstawiłam 3 zdjęcia z tego jedno z ślubne a drugie z miom mężem i dziećmi. Bez sensu.To nie 20 fotek dziecka więc nie jest to profil mojego dziecka :O

Dla mnie nk nie jest głupotą. To z założenia był dobry pomysł, dzięki niemu znów mam kontakt z niektórymi osobami. Niestety te mamuśki i inni lanserzy psują cały portal i jego zamysł.

Gość czyli jestes jedna
ostro.....mnustwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK!!!

Gość pokwdjisjdisjc
te mamuski przeginaja wchodze tam i wiem kto sie hajtnąl, kto ukręcił dziecko, kto jaki ma samochód itp itd a to chyba nie o to chodzi nie?

Gość A jak cenowo te wielorazowe
Mnie najbardziej denerwuje jak sie przechwalaja wycieczkami gdzie oni nie byli,jakie samochody itp... ta nasza klasa to gowno sie zrobilo.

Gość ucyuftdyewf
jeszcze zdjecia robione na ulicy przy czyims samochodzie i podpis "ja i moj samochod" albo w garniturze "ja w pracy" albo na wakacjach na ktore zbierali cale zycie i zaciagneli 3 kredyty najlepiej gdzies pod palma hahahaha mialem tam konto jakies 3 tygodnie i usunalem bo to nie dla mnie...

Gość a ja mam takie
pytanko: po kiego chooja wy tam wchodzicie????

Najgorsi to są ci co dają zdjęcia swojego dziecka NAGIEGO! Widziałam kiedyś jak jakiś ojczulek wstawił zdjęcie swojej na oko 4-letniej córki nago, siedzącej na kiblu :o Nie ma to jak upokorzyć własne dziecko.