Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejejejejejejejejej

Po co dajecie 231221 zdjęć dzieciaków na naszą klasę?!!?

Polecane posty

Gość bungee
no to chyba same widziie ze nie ma sie co oburzac ze ktos maw wklejone 1000 zdjęc dziecka lepsze to niz te dziwne

Moja koleżanka ma zdjęcie z grobem swojego ojca :o

Wcale nie lepsze, tak samo beznadziejne.

Gość britkaa
to sa w sumie wyjatki, moze dość czeste wyjątki ale zdjecia z dzieciakami sa jak najbardziej irytujące...

Gość ale wy jestescie porabani
mniej wiecej jak stare baby wywieszone w oknach i, co to wszystko musza wiedzic i obgadywac obcych ludzi na ulicy. Takimi was widze za 40 lat, strach! Po cholere wlazicie na n-k i na te zdjecia jak was denerwuja? Nie macie co robic?

najgorsze to takie kolezanki, ktore obrobia dooope na kafaterii :classic_cool: Po co piszesz tutaj o tym? Zapytaj sie tej znajomej, ktora wstawia TYLE zdjec. A jak cie to tak razi, to podpowiedz tej swojej znajomej, ze jest opcja albumy i moze posegregowac fotki...........ale problem :classic_cool:

Skąd wiesz, że nie powiedziałam o tym wprost moim znajomym? Jestem dość bezpośrednią osobą :classic_cool:. A piszę tu na kafeterii, bo chcę poznać opinię różnych osób i znaleźć odpowiedź na pytanie PO CO wam tyle fot dzieci na nk :o

juz kiedys pisalam o tym, ale wspomne jeszcze raz. Narodzila sie nowa forma podgladania ludzi i plotkowania o tym. Kiedys podgladalo sie zza plotu, zza firanek i szlo sie do innej sasiadki i w wielkiej tajemnicy mowilo sie co tez u tej, u tamtej czy owamtej. Teraz jest net, wlazi sie na profil do znajomej, a potem sruuuuuuuuu na kafaterie i po co, na co, na ki diabel, a ona taka, owaka czy jeszcze inna :classic_cool:

a mzoe bardzo sie cieszy, ze ma dziecko, chce oglosic swiatu, ze ma istotke ukochana, upragniona, najpiekniejsza.........bo poprostu kocha to swoje dziecko. A moze ktos nie mial nigdy samochodu, a w koncu sie dorobil i chce, zeby wszyscy wiedzieli jaki jest szczesliwy? A moze para mlodych chce zakomunikowac, ze nareszcie sa razem i sie kochaja? A moze poprostu lubi sie chwalic? A moze umie obslugiwac programy do obrobki zdjec? A moze............i tak dalej i tak dalej i tak dalej............Czy nie mzona jakos do tego podchodzic z usmiechem? Od razu krzyk, po co na co, dlaczego? Ludzie, wiecej zrozumienia, wiecej tolerancji, a swiat bedzie piekniejszy :classic_cool:

buszmenka, nie byłoby plotek, jakby ludzie stosowali ten portal zgodnie z przeznaczeniem, a nie szopki odstawiali... mam konto, na nk pojawiam się jak mi się przypomni, raz na kilka miesięcy...3 czy 4 moje fotki... nie chwalę się gdzie mieszkam, czym jeżdżę, z kim sypiam... no ale ja zawsze byłam aspołeczna:P:D

generalnie gdyby wszystko było z umiarem, byłoby fajnie, na szczeście są takie osoby, fajnie jest widzieć dawną koleżankę w sukni ślubnej np, no bo w sumie to dotyczy jej... ale bez przesadyzmu no:classic_cool:

Buszmenka tak jak napisalam, zdjecia dzieci mi nie przeszkadzaja ale jesli sa tam tez zdjecia wlascicielki. a spotkalam sie z tym ze diewczyna miala ze 100 zdjec swojej corki (doslownie po 4-5 prawie dtakich samych) chcialam zobaczyc jak ona sama teraz wyglada ale nie dotrwalam do konca, przeskoczylam kilka stron i stwierdzilam ze nie musze wiedziec jak teraz wyglada kolezanka z podstawowki :) teraz zalozyla nowy profil i w koncu bez problemu znalazlam jej zdjecie :)

dynamit tez wynaleziona w innym celu. Charakter ludzki jest jaki jest i nic tego nie zmieni. Jednak do NK nalezy podchodzic czysto rozrywkowo i traktowac to jako zabawe, a nie ciosac kolki wszystkim wlasciwie za nic. Ja wchodze codziennie. Mam sporo zdjec swojego dziecka, mam albumy i jest spoko. Nie chcesz nie wlaz, nie komentuj. Mam znajomych na calym swiecie i chetnie zobacze jaka lodka plywa moj kolega z Australii, jaki samochod kupili znajomi we Francji, czy jakiego psa sobie sprawil wujek w Kanadzie. Norma i nie robie ja, ani moi znajomi z tego wielkiego halo.........Ot zycie poprostu :classic_cool:

a po jaki guzik wchodzicie na profil kogoś i tak węszycie ?:D a niech se mają i milion zdjęć ich sprawa, cóż za bulwers :D

Gość waszo-klasowiczka
Na eNKeju to siedzi samo polskie buractwo!

Gość yooo
zgadzam się z autorką.bez sensu jest wstawiać milion zdjęć swoich dzieci.często nawet te zdjęcia nie maja opisu,więc równie dobrze może to byc dziecko sąsiada :/

kluska, a ona moze nie chciala zebys widziala jak ona teraz wyglada, mzoe byla gruba po ciazy i sie wstydzila ;) Potem jak popracowala nad soba to wstawila i swoje fotki :P...........Podchodzmy do tego z doza cierpliwosci, humorem i traktujmy NK jak rodzaj rozrywki i odskoczni od trudnego zycia :classic_cool:

z ta iloscia zdjec to tak samo jak u mnie z pomidorami. ktos sie mnie zapytal: a po co Ci 30 krzakow pomidorow? A po to, odpowiedzialam, lubie pomidory i nawet zaluje, ze nie mam miejsca na wiecej :classic_cool: Ktos lubi miec duzo zdjec, bo lubi i basta :classic_cool:

Szkoda tylko, że dziecko to nie rzecz na pokaz, a żywa osoba.

jeśli chodzi o rozrywkę i odskocznię od trudnego życia to preferuję wiele innych ciekawszych metod:p🖐️ no ale nie wnikam, każdy ma jakiegoś bzika... ja po prostu nie rozumiem tej całej zabawy nk...i tyle:P ważne że nikomu nie dzieje sie krzywda:classic_cool: