Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejejejejejejejejej

Po co dajecie 231221 zdjęć dzieciaków na naszą klasę?!!?

Polecane posty

Gość britkaa
a do którejś tam pani wczesniej - nie martw sie nie uciekają i mąz jest bardzo szcześliwy bo też nie lubi i nie planuje dzieciarów.

Gość britka_
a ty myslisz poprzez pryzmat obciaganych lodow codziennie innemu malolatowi???? jestes taka nowoczesna,wyluzowana......wow.....tylko pozazdroscic

Gość britkaa
a co ukuło? że od razu zakładasz że obciągam małolatom? mam męża. nie musze stosowac tak drastycznych metod :)

sama zlikwidowalam tam konto chocby nie wiadomo jaki pasztet byl na tym zdjeciu zawsze komentarze sie przecudne: \"przepieknie\" \"slicznie\" \"jaka laska z Ciebie\" fujjj czasami mialam ochote napisac prawde ale nie odwazylam sie ;)

I sztandarowy komentarz "nic się nie zmieniłaś" :D:D

Gość jajajajajajajajjajajajaj
mnie najbardziej rozsmiesza jedna laska w moich znajomych. zawsze co kolwiek kupi nowego od razu wklada na nasza klase, pod tytulem :to moj nowy pierscionek,a to nowy dlugopis,a tp moj nowy nabytek kopiarka,,a tak mi fryzjerka zrobila fryzure,a taka kupilam sobie bluzeczke... :O Zenada...Usunelabym konto,ale szkoda mi utracic wszystkich znajomych,bo jednaj kilku wartosciowych odnalzlam.

Gość bo ten portal jest dla ludzi
ktorzy musza sie dowartosciowac i tak sie wzajemnie dowartosciowuja tymi "cudnie" "ale ty piekny/a" itp itd. i ze wstawia sobie 50 zdjec na wakacjach z mezusiem/zoneczka, pod palmami, wieszam pranie, wyciagam pranie z pralki, podlewam kwiatki, siedze na kiblu, moj dzieciaczeq czyz on nie cudowny? itd. itp.

hmm jestem taka glupiaa ze nawet nie potrafie odruznic folderu ze zdjeciami dzieci od folderu ze zdjeciami wlasciciela konta:) tak bardzoo chce wiedziec czy moja kolezanka przytyla i sie spasla,,czy lepiej wyglada odemnie czy jest szczesliwsza ze az dostaje szaluuu ze jestem taka tepaa...nestety musze sie czepac ludzi bo oni sami omijaja mnie szerokim lukiem:O

marny podszyw ;)

Gość bryyyyyyyyyyyy
a ja robie tak,ze wychodza miniatury zdjec nan nk i wybieram te gdzie jest kolezanka.

Dlaczego jeśli ktoś opisuje coś, co mu się nie podoba, to jest to w waszym mniemaniu wyraz zazdrości? :o

bryyyyyy też tak robię, tylko czasami muszę się przedrzeć przez 15 stron :o

Gość ja miałam konto jeszcze
miesiąc temu. Mi dzieci koleżanek nie przeszkadzają. Tylko raz mnie zniesmaczyło jedno. Na zdjęciu była koleżanka, jej pierś wielka i dziecko ssące tą pierś. Według mnie to była przesada

to nie jest zadna zazdrosc bynajmiej u mnie czasami tam wchodze i smiac mi sie chce z tych komentarzy ohy i ahy slodzenie na wszystkie strony jak u nie ktorych naprawde nie ma nawet czego podziwiac

No, na naszej klasie słodzenie, a poza nk obrabianie dupy z sąsiadką :o

Gość kazdy ma takich zanojomych
na jakich zasluzyl. A cudzych znajomych chyba nie ogladasz, wiec o co chodzi. Dla mnie moga dawac i sto milionow, nie ma przymusu ogladania. Nie bijcie piany, bo wstyd. Dobor zdjec swiadczy o czlowieku, jak ktos ma kupe dziciecych, to znaczy,ze jest fanem wlasnych dzieci, taki z tego wniosek, jemu sie to podoba, tobie nie. Zyj i daj zyc innym.

Gość skoro sie tak pruja to dajcie
im juz spokoj, widzicie jak reaguja, to oni sa zalosni i sie osmieszaja tylko ze teraz o tym juz wiedza...

Gość bungee
wole zdjęcia dzieci niz dwóch pojebanych bladynek nad grobem i z podpisem...w odwiedzinkach u braciszka...

Gość britkaa
bungee - powaznie z tym grobem? oo kur.wa ;d nieźle ;d

Gość bungee
powaga zaraz wysle linka z absurdami na szej klasie to zobaczycie co za zjeby tam wklejaja

Gość bungee
i co nadal wam dzieci przeszkadzaja...lepiej grób wkleic nie?

Gość wklejaja groby jakbys
nie wiedziala/wiedzial i nawet otwarte trumny:/ fajnie powklejac na nk hehehe

To zdjęcie z grobem... po prostu żałosne. ojejejejejejejejejej - z tym zdjęciem co dziecko na kiblu siedzi to na serio? Podaj link

Nie mam linku do tego, to było zdjęcie w "ostatnio dodanych zdjęciach" i weszłam w nie, bo sama nie wierzyłam, że ktoś może być taki głupi. A z tym grobem też przesada.

ja tez wole zdjecia dzieci niz takie na cmentarzu. moja mloda kuzyneczka wstawila zdjecie siebie pozujacej na cmentarzu (ogolnie miedzy grobami), na co druga kuzynka (tez mlode dziewcze) jej napisala ze nowszystko pieknie ale na cmentarzu? na co dostala odpowiedz: No trzeba sie jakos wyrozniac. :O zalamka z tym ze faktycznie zdjec dzieci niektorzy wstawiaja za duzo i trudno sie tam doszukac zdjecia wlasciciela konta