Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierożek

Problem.

Polecane posty

Gość Pierożek

Kilka dni temu uprawiałam z chlopakiem petting. Jego członek pod koniec znalazł się na moim kroczu /musze dodac iż byliśmy w bieliżnie, jednak w tym momencie on odsunął moje bokserki/. Według niego nic się nie ulało /ale zrobiło się mokro, jednak sperma nagromadziła się w jego układzie rozrodczym. Później jeszcze jego palec znalazl się w mojej pochwie. Czytałam już że członek musi znajdowac się głęboko aby doszło do zapłodnienia. Oczywiste jest też to że nie może obejśc się bez wytrysku, jednak czy istnieje jakaś możliwośc zajscia w ciąże? Ma to jakiś związek z płynem ktory wydobywa się przed wytryskiem? Przepraszam, jeżeli powstał już podobny wątek.

Gość takw pynie ktory pojawia sie
przed wytryskiem tez sa plemniki,ktore sa zdolne do zaplodnienia,wiec istzanieje mozliwosc zajscia w coiaze,oiczywoscie zycze Ci zeby tak nie bylo, a na przyszlosc uwazjcie

Gość starsza lejdi
Jeżeli nie doszło do stosunku , ani do wytrysku to raczej nie masz się o co martwić ;) Ludzie latami starają się o dziecko przy bardziej zdecydowanych metodach. I czy nie sądzisz, że mokro moglo zrobić się przez nadmierne podniecenie? ;) Spokojnie