Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieciozlotowka

studenci slyszeliscie o tzw. kryzysie 3 roku badz czwartegop

Polecane posty

Gość pieciozlotowka

Podobno jest naukowo udowodnione, ze wiekszosc studentow na 3 badz 4 roku studiow odczuwa wlasnie taki kryzys. Marazm, zniechecenie, olewanie nauki nawet w perspektywie poprawki. Przyznaje, ze to odczuwam. Zreszta jak rozmawialam z ludzmi z mojego roku wiekszosc tez tak ma. Nawet najwieksze kujony z mojego roku sie posypaly-zaznaly w koncu co to jest poprawka:)

Gość dwudziestoparolatka ...
możliwe, ze takie coś istnieje. tylko potem, na V roku trudno się zmobilizować do pisania pracy mgr i to jest najgorsze :o

Gość ostro
ja taki problem mam na pierwszym :P ale on juz za mna teraz czekamy na 2 :) ale oby do przodu :)

Gość grenadinne
potwierdzam. 3 rok jakos przebolalam, ale na czwartym odpuscilam sobie totalnie wszystko. zero ambicji, kompletne przewartosciowanie, jechalam na samych 3 i calkowicie mi to wystarczalo. sporo ludzi ode mnie wzielo sobie dziekanke na 5 rok. ja chcialam to czym predzej skonczyc, teraz jestem na 5 i wku.rwa mam, bo jeszcze cala magisterka przede mna do napisania a mobilizacji.... przyslowiowe "mniej niz zero" :O

Gość mmkmkjm hmgbnj
skonczylam dzisiaj 3 rok, bylo 14 egzaminow, na 12 sie nie uczylam:D a na 2 tylko przeczytalam raz na szybkiego wyklady, na kolokwia uczylam sie w tramwaju, no ale, rok do przodu :D

Gość do mmkmkjm hmgbnj
fajne masz studia

Gość to pewnie studia z serii
jak nie przyjdziesz masz 2, jak przyjdziesz 3 a zeby dostac 4 albo 5 to musisz cos napisac albo wyzsza szkola prania i gotowania...

Gość antykujonizm
zazdrosne lumpy;p dziewczyna po prostu jest bystra, szybko lapie i nie musi sleczec nad ksiazkami godzinami jak wy.

Gość onaD
ja dopiero 2 rok:) ale mnie już to zniechęca :D

Gość nareszcie koniec
a ja czekam już tylko na obronę;D praca złożona w dziekanacie, za dwa tygodnie obrona, NARESZCIE KONIEC wiadomo trochę żal,to jednak były fajne lata, ale wszystko się kiedyś kończy, a ja właśnie zaczynam nowy etap w życiu ( od poniedziałku do pracy;D)

Gość miskaaaaaaaaa
cos w tym jest... jestem na 4 jutro mam egzamin i mam go gdzies:/

3 rok, zaraz egzamin - ustny:D mysle tylko o tym,zeby juz miec wakacje, wisi mi czy zdam czy nie:D cos w tym jest;)

Gość ja pierdolez
e tam, gowno prawda, ja bylam teraz na 2 roku i tez ostatani egzmain juz mialam gleboko gdzies, -ale mimo to, przed wejsciem do gabinetu na ustny balalam sie, jak dibali, chcoiaz perspektywa 2 nie byla dla mnie straszna.na 1 roku tez ostatani egzmain mialam gleboko gdzies, teraz ide na 3. yo

Gość kotka222
ja mialam kryzys na poczatku 3 roku, ale dlatego ze chorowalam, chcialam brac dziekanke ale na szczescie tego nie zrobilam :P

Tak - odczuwam kryzys. Wczoraj się obroniłam i tak mi szkoda że to wszystko sie już skończyło :(:(:(

Gość w takim razie mój kryzys
bedzie trwał 5 lat. Nigdy nie zależało mi na ocenach, mało się uczyłam, nie znoszę swojego kierunku, ale jakoś zdaje. I żeby nie było to są to studia państwowe stacjonarne