Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaoiu

Jak zmusic ojca alkoholika do leczenia??

Polecane posty

Gość zalamanaoiu

Mam cos sobie zrobic zeby cos zrozumiał?? Mam juz dosc tego zyciia!!

Gość buga buga
Przypierdol mu pałą w łeb.

Gość zalamanaoiu
kurwa!! jestem za wrazliwa, miałabym wyrzuty sumienia.

Gość zalamanaoiu
ja pierdole!!

Gość zalamanaoiu
nie ma obcji !!mama jest zastarszona. jeszcze dzisiaj byli streczycile u nas!! ja pierdole ale nas w zajebiste głopoty wprowadził. Kurwaaaa!! czy kiedys mnie jeszcze cos dobrego spotka w tym zyciu!! czemu ja tak Cierpie.rany za co!!:(:(

Gość zalamanaoiu
Najlepiej to jakby mi Ci streczyciele cos zrobili;) bo sama nie mam odwagi:( ehhhh

Gość zalamanaoiu
jestem tak zdenerwowana ze masakra !! cała sie trzese.....ale nie wazne. mam 19 . i tak mi nikt nie pomoze. jestem skazana na cierpienie:(

Gość zalamanaoiu
ale nie ma obcij!! on sobbie cos zrobi wtedy. jest juz w takim stanie ze masakra..... wiesz jakby to było łatwe go wyrzucic.:(

Gość a ja napisze inaczej
w pierwszej kolejnosci to wy powinnyscie zadbac o same siebie i pojść do terapeuty bo jestescie WSPÓŁUZALEŻNIONE!:O

Gość zalamanaoiu
wiem jestem córka alkoholika....mam tak zjebana psychike, jestem tak agresywna, przeklinam i itp.. ja tak nie chce byc!! ale to silniejsze ode mnie..... wstydze sie isc do psychologa. moje kolezanki maja normalne rodziny, a ja ??!! :(

Gość zalamanaoiu
czemu jedni maja wszystko a drudzy ?? WIELKIE NIC!! to niesprawiedliwe.....:(

Gość dcudsvyuy
gowno prawda widac ze nie macie alkusa w domu i nie wiecie jak to jest na alkusow nic nie dziala ani zaden afront ani zaden opierdol nawet gdyby dostawal go codziennie nawet po namowach nie pojdzie a co dopiero sam z wlasnej woli, jedynie chyba wziasc za szmaty i zaciagnac na oddzial zamkniety zeby sie nim zajeli

Gość zalamanaoiu
no dokładnie!! :(:( Boże co mam zrobic??:( ja juz nie daje rady!! Nikt mnie nie rozumie :( Niechce sie uzalac nad soba!! ale naprawde mam przesrane zycie:(

Gość zalamanaoiu
ehh Marzy mi sie normalny dom!! w którym sie czuje bezpeiecznie,nie ma wyzwisk.itp.

Gość nie wytrzymam juzzzz....
wlasnie przed chwila zalozylam topic podobnyh.pije moja mama.Chyba musze zaczac czytac o DDA i isc na terapie.ja mam 30 lat i jest mi ciezko ale ty jestes mloda jeszcze masz sanse na szczescie

Gość idz do gminy
albo do urzedu miasta zalezy gdzie mieszkasz,powinna tam byc komisja do spraw alkoholowych,złoz wniosek o przymusowe leczenie ale zaznacz zeby to było w trybie natychmiastowym,opisz im swoj problem powinni pomoc. ja mieszkam na wsi,u nas jest ta komisja i zgłosiłam tam swoja matke,czekałam co prawda 3 miesiace na jakikolwiek ruch ale sie doczekałam,poszła mama na leczenie i narazie mam spokoj. zycze ci powodzenia

Gość zalamanaoiu
o ja kurcze masz mame!! ja mam mame kochane nakochansza na swiecie.ale bidna jest taka wrazliwa, i nie ma wsparcia od nikogo zebysmy sobie jakos dało rady same.kurde zamiast ja wspierac to ja juz nie mam sił.bo sama juz nie daje rady. Masz 30 lat? i mieszkasz z mama?? moze warto sie wyprowadzic?? moze warto załozyc własna rodzine? ja jestem na to z amłoda i do tego z nerwicowana i zakompleksiona......:(

Już ja mówie co ludzie powinni zrobic gdy ktoś z ich rodziny jest alkoholikiem - na poczatek wyrzucic z domu - później na mowic całą rodzine by się od alkoholika odwrócili taka osoba sama wtedy pójdzie na leczenie :O

Gość zalamanaoiu
nie pojdzie!! on sie jeszcze bardziej stoczy:( ale mi juz na nim nie zalezy:( chce miec tylko spokój !!Chce sie cieszyc zyciem. chce je umiec docenic. nie chce sie czuc gorsza od innych, czy to tak wiele??

ja mieszkam z mama moim mezem i naszym dzieckiem w jednym domu.Nie wyprowadzamy sie bo ja mam wyrzuty sumienia tak ja sama zostawic.

Gość dcudsvyuy
moja stara tez chleje ale kogo to obchodzi i tak juz mam cala psychike zjebana cale zycie w chorej atmosferze

Gość zalamanaoiu
rozumiem !!moze ja postarsz ze ja zostawisz sama jesli nie ograniczy picia;) kurde!!chciałabym zeby to był tylko sen......koszmar!!

Gość zalamanaoiu
co alkohol robi z człowiekiem!!

moj maz nie pije i tylko to mnie trzyma przy zyciu.Bardzo zazdroszcze kolezankom ze maja normalne rodziny i nikomu nie mowie o moim problemie chyba bym sie ze wstydu spalila i poryczala

Gość zalamanaoiu
ehh:(