Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maxaaaa

co mogłabym jej zrobić?

Polecane posty

Gość wkurzona na maxaaaa

Moj ex to fajny facet i do tej pory się przyjaźnimy. Wiem że on wciąż do mnie czuje, ale... własnie tu jest problem. Jest teraz z jedną laską któa się nie chce odczepić od niego, wtrynia się, zabrania mu kontaktów ze mną, taka gówniara z 20 lat ma może. Zastanawiam się jak się jej pozbyć. Przyjaciolka radzi mi obiciąć jej włosy, ale nie wiem jak tak normlanie mam podbiec i ściąć jej włosy? Ma włosy do pasa, widać że pielęgnowane, więc by to sukę mocno zabolało gdyby je straciła. Może jakoś zepsuć jej opinię w mieście? Porozwieszać jakieś ogloszenia z jej adresem czy co? Co mi radzicie?

Gość dobry zawodnik
idiotką jestes i tyle jakby on cie chcial to sam by ja pogonił a tak tylko to zerżnięcia pojdziesz:P

Radze Ci, zebys wybrala sie do psychiatry. I, oby nie bylo za pozno :O

Gość terazjaoooo
no po tym, co tutaj piszesz, jakos nie dziwi mnie, ze on jest z inna, a nie z Toba :o ale biore tez pod uwage, ze stroisz zarty tutaj ;)

Gość wkurzona na maxaaaa
co? ale czemu do psychiatry? nie znacie mnie ani jej, to taka idiotka co to zabrania mu wychodzić, na gg mnie zablokował bo mu kazała, po prostu wariatka!!!!! zrobiła mu wodę z mózgu, w ogole do siebie nie pasują. Nie pisz że jestem idiotką, ja normlanie spokojna jestem ale jak widzę takie ździry to scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera

Gość tekst mnie rozbawił dobre
a znasz ją ?? gadałas z nią??

Nie panujesz nad emocjami, to po pierwsze, a po drugie nie moze Ci wejsc do tego glupiego lba, ze jestes jeno ex, a chlopak ma prawo ulozyc sobie zycie. Wybierz sie zatem do psychiatry bo nie wszystko jest z Toba w porzadku :)

Gość choholudek
zabroniła mu tego wszystkiego, bo wie jaka jesteś wariatka...i jak masz zryty beret...Ma dziewczyna racje! Popieram ją.

Gość wkurzona na maxaaaa
kiedyś, chwilę w knajpie, to jest idiotka, się przymilała do niego jakby cipa ją swędziała, przeciez widziala że między mną a nim coś jest i stare dzieje się jeszcze nie skonczyły, więc mogła się wycofać wtedy. Teraz pożałuje.

Gość terazjaoooo
no ale czemu masz do niej pretensje? gdyby on nie chcial z nia byc, to by z nia nie byl... targaja Toba emocje, zlosc i nienawisc, poczucie odrzucenia, ale coz... on wybral ja :o

Gość tekst mnie rozbawił dobre
podaj jej imie zobaczymy jaka jest osoba:D

Gość wkurzona na maxaaaa
żdzirka ma na imię magda

Gość Liz83
Jeśli byłabyś dziewczyną z klasą to zrobiłabyś tak zeby on sam chciał do ciebie wrócić, a można to osiągnąć poprzeż fajne zachowanie, fajny wygląd oraz kierować sie w zyciu zasadami,a nie szkalowac innych. Zrobić tak żeby żałował że cie stracil,a nie zastanawiać się co zrobić jego obecnej dziewczynie, myslisz że jak się o tym dowie będzie mial do ciebie szacunek i chcial z toba byc?

Gość wkurzona na maxaaaa
Będzie chcial ze mną być, bo wiem że wciąż czuje coś do mnie, tylko ta mała flądra mu zabrania kontaktów ze mną

Gość życie to nie bajka
zetnij jej te włosięta :P

Dziewczyno...lecz się...dobrze radzą... Dlaczego jest Twoim eks? I dlaczego, skoro widziałaś, że on coś do Ciebie czuje, nie odwzajemniałaś tego jak była pora? I co gdy znalazł w końcu nową, i postanowił o Tobie zapomnieć, to gula Ci skoczyła? Pewnie odpowiedział jej, że coś jeszcze do niedawna między wami było, ona widziała, że z nim flirtujesz i to normalne, że zabroniła wam kontaktów. Zrobiłabym TAK SAMO. A tym co tutaj napisałaś i to jak się zachowujesz, świadczy tylko o tym że jesteś pierdolniętą histeryczką. Uważasz się za pępek świata, ale uwierz mi, nie jesteś nim.

Gość no cóż no cóż
Ma rację, że mu zabrania. Po prostu obawia się, żeby on do Ciebie nie odszedł. Też zabroniłabym swojemu jakichkolwiek kontaktów z eks, gdybym podejrzewała, że on coś jeszcze do niej czuje. On ją chyba bardzo kocha, skoro tak się jej słucha. :P

Gość Amicorum
Kobieto! Otzrąśnij się! Jesli by mu naprawde zalzęząło nic by nie było z tego że ona mu zabrania. Sam by jej pwoiedział żeby spadała bo kocha Ciebie. Widocznie sam nie jest pewien czy chce się spotykać z mściwą i neistabilną emocjonalnie kobietą.

Proponowałabym,odpuścić i obserwować sytuację,zachowaj się z klasą,jak na prawdziwą kobietę przystało,jeśli on coś do ciebie rzeczywiście czuje,to prędzej czy później otworzą mu się oczy,wycinając tamtej jakikolwiek numer,możesz się tylko pogrążyć i na zdrowie ci to na pewno nie wyjdzie,a tamta przekręci faceta tak,że będzie uważał cię za najgorszą szmatę,sama przecież widzisz,że laska ma na niego spory wpływ i potrafi nim manipulować,odpuść

Gość frufru
jakby on CHCIAŁ z Tobą być to sam by ją rzucił. widać nei chce. i wcale sie nei dziwie.

Gość wkurzona na maxaaaa
nie jestem jebnięta. to wy wszyscy jesteście jebnięci. pałujcie sie jestem piękna i on na pewno do mnie wróci

Gość nnnnnnnnnnnnnsssssss
no ale jak chcesz z nim byc ? przeciez sie z nim tylko przyjaznisz ...

Gość frufru
ale on nie chce do Ciebie wracac. dobrze mu z tamtą dziewczyną. a jak jej coś zrobisz to już na pewno nie wróci do cIebie, bo kto by sie chciał ładować w związek z psychopatką?... :D