Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eskafloreska

Piękne czekoladowe szpilki, tylko do jakiego koloru spodni??

Polecane posty

Gość eskafloreska

Mam dylemat, otóż jestem posiadaczka pięknych czekoladowych butów typu peep toe i nie wiem jaki kolor spodni do nich kupić. Kompletuję strój na chrzest synka i jakoś ciężko mi to idzie. Sukienka nie wchodzi w grę bo mam kompleks grubych łydek :) Proszę o pomoc i propozycję co z czym i w jakim kolorze :)

Gość niemka
wszelkie odcienie beży brązów ecru

Ja też mam ten kompleks więc witaj w klubie xxD ale postaraj się zaakceptować siebie taką, bo inna nie bedziesz...a spodnie hmm..ja bym chya ubrała takie ciemno beżowe, albo kremowe...przynajmniej do butów jakich czekoladowy kolor ja mam w głowie...albo jeszcze takie delikatne brązowe ze złotą nitką...;D

Gość eskafloreska
a jaka bluzka do tego, tzn. w jakim kolorze (bo chyba raczej koszulowa)

Gość niemka
a nie lepiej cały kostium i wtedy z odpowiednim dekoltem tzn. takim, aby koszula nie byla juz potrzebna :) jeżeli nie obejdzie sie bez bluzki to tylko i wyłącznie koszulowa

Gość jedno bla bla bla bla
bla bla bla bla

spodnie: wszystkie odcienie brązu, beż, biały z jasnymi kolorami spodni musisz uważać żeby dodatki nie wyglądały na przesadnie. mogą być też czarne ale koniecznie w ciepłym odcieniu czerni. jest to dość ciężkie połączenie. ja np. nosze brązowe sandały + czarne satynowe spodnie + brązowy pasek (w innym odcieniu) + miodową torebkę + szampański żakiet z ciemnymi guzikami + beżową bluzkę. w ten sposób wszystko pasuje a czarne spodnie są tłem. jeśli wybierzesz czarne spodnie to dobierz dodatki i bluzkę tak aby dobrze się zgrywały np bluzkę khaki i brązowe dodatki. to samo tyczy się granatowego. co do bluzki to kolor zależy od spodni. nie musi być koszulowa jakakolwiek w eleganckim kroju.