Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka600

Seks a miłośc do laski

Polecane posty

Gość janka600

Ostatnio zauwazylam taka dziwna prawidlowosc... niejest to oczywiscie regula, ale w wielu przypadkach sie sprawdza... chodzi mi o to, ze jak chlopak kocha mocno swoja dziewczyne, to przy seksie czesciej mu moze nie wychodzic, niz takiemu, ktory jest z dziewczyna tylko dla seksu i ona nawet o tym nie wie... a on sobie uzywa... bo i sie nieprzejmuje jej odczuciami, a i tak ma seks... a ona mysli ze ja kocha, bo seks, przywiazanie i takie tam... co o tymmyslicie?

Gość pipi koerlasj
mozliwe.. ja tez sie boje j chlopak jets ze man dla seksu :( ejstem z nim 3,5 lat. i mamy po 17 lat .. mowi ze kocha i yakie tam.. a pewn tak nei jest czesto sie zastanawiam jak ejst naparwde

Gość janka600
po prostu sie nie stresuja tylko robia swoje i maja zadowolenie... ech, nie chce tu nikogo osadzac, ale czesciej zdarzalo mi sie slyszec i widziec (tak, na swoim przykladzie), kiedy facet sie zalamie przez niepowodzenie i gdy cos nie wyjdzie, niz kiedy takiemu innemy zawsze sie chce i sobie rucha, ile wlezie... a potem cie zostawia i mowi, ze nie kochal...:(

Gość Frankołski
Coś w tym jest. Na mojej dziewczynie tak bardzo mi zależy i tak bardzo chcę żeby jej było w łóżku ze mną dobrze, że czasami aż mnie stres z tego powodu zżera i zdarza się zaliczyć klapę (a to penis opadnie kiedy nie trzeba, a to za szybko skończę). Natomiast jak miałem nie tak dawno temu znajomość z dziewczyną opartą w zasadzie tylko na seksie to nic z tych rzeczy się nie zdarzało. To jest sprawa psychiki.

Gość marianek
Dobrze wiedzieć, że jednak są ludzie, którym zależy na seksie z miłości! Wypowiadajcie się jeszcze:) U mnie też tak czasem bywa...

Gość julia48
zgadzam sie, to dosc powszechne zjawisko... szkoda, ze kochajacych facetow tak naprawde - jest tak malo...

Gość julitka_87
cos malo osob sie wypowiada... a inne tematy sa oblegane i wszyscy wszystko wiedza zawsze i sa tacy madrzy... a wychodzi na to, ze janka600 trafila w sedno i nikt sie nie przyzna, ze tak jest...

No fajnie jakby się faceci wypowiedzieli, bo niestety dziewczyny mogą jedynie przypuszczać. Ale szczerze to jak dla mnie miało by to sens.

Gość olivka d32
noo ciekawe ciekawe... sama jestem ciekawa jak to na prawde jest hmm cos w tym jest :) moj chlopakwłasnie tylko czaasem pyta czy jets mi dobrze i czy dojde hm sama nie wiem jak to jest tez sie boje ze moze byc ze mna ze wzgledu na seks

Gość ania32_32
Frankolski szczerze sie wypowiedzial i to doceniam!