Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueeeee

Niebieska łazienka ?

Polecane posty

Gość blueeeee

co myslicie o tym? moze bedzie zimna ale strasznie marzy mi sie niebieska łazienka:)

Gość szurMarceweczka
ohydna

Gość eeeeeejjjjj
ja mam taką ;) ciemnoniebieska, kafelki

Gość ŁADNA ALE ZIMNA

Gość blueeeee
niech bedzie zimna co mi tam:) kafelki mam biale z niebieskimi motywami do polowy sciany a gore mysle zeby na niebiesko zrobic bo zielony raczej nie pasuje do tych kafelek

mi by się chyba kojarzyła z taką a'la lata 70-te, majtkowe niebieskie gładkie kafelki, albo tzw. kropelka - fuj kupiłam mieszkanie z ciemną granatową glazurą, paskuednie to wyglada jeśli lubisz niebieski, to może ładnie to z czymś połaczyć, może z ecru... sama nie wiem, oczywiście z żółtym niebieski ładnie wygląda, ale żółty mi w łazience nie pasuje spróbuj poszukać np. na próbniku barwników do farb (do mieszalnika), jaki kolor będzie pasował do niebieskiego i czy Ci sie to podoba

Gość blueeeee
wpiszcie w google blue bathroom, genialnie to wygląda mnie sie naprawde podoba i taką sobie ciemna zrobie:) niebieska z bialymi motywami ladnie wyglada

Gość jablka jedz
powiem szczerze- można ładnie zrobić na niebiesko łazienkę. widziałam takie. ale tylko te wyjątki mi sie podobały. niebieski kolor lubią tylko wszystkie dziewczynki w wieku od... do 16 lat wpisując go jako ulubiony kolor w złotych myslach:o blllee

Gość szurMarceweczka
na takim tle zawsze ciało wydaje się sine i kropka.

Gość blueeeee
akurat mam troche wiecej niz 16 lat a w zlote mysli sie nie bawilam;) na codzien nie lubie niebieskiego -> ubrania itp. ale niebieska lazienka mi odpowiada bardzo choc nie przepadam za tym kolorem:o

Gość adadasds
jak wybierzesz niebieski wpadający w szary, to moze to całkiem fajnie wyglądać tylko wszystko bardzo jaśniutkie

Gość uja mam niebieska
i wcale cialo nie wyglada jakby bylo sine wrecz przeciwnie fajnie sie polozyc w wannie w niebieskiej lazni i odpoczac przy olejkach aromaterapeutycznych

Gość eeeeeejjjjj
ładnie to wygląda, naprawdę :) ja własnie białe fugi :)

Gość szurMarceweczka
kiepski pomysł na gorącą kąpiel w zimie

Gość adadasds
U szwagra ostatnio malowalam lazienke, sama mogłam dobrac kolorki :P Pomalowałam cześć na biało, część na dość ciemny niebieski, taki morski, do tego parę mebli z drzewa orzechowego - zajebioza, jestem z siebie strasznie dumna. A na posadzkę linoleum (bo miało byc linoleum) o motywie "bambus", jakby kto pytal :P

Gość szurMarceweczka
majn got

Gość uppupuppupu

Nienawidzę połączenia żółtego z niebieskim :o Niebieska łazienka jak najbardziej, wszystko zależy jaki masz ogólny pomysł. Bo jak kiepski to żaden kolor go nie odratuje :P

Gość k afe
Moim marzeniem tez była łazienka w niebieskich kafelkach, ale jak zobaczylam jasno zielone to nie moglam sie powstrzymac od ich kupna.

Gość skończ już..
z tą łazienką ogłupiałas ? co to kogo obchodzi ?

Gość ja mam błękitną
i wcale nie jest zimna, choć jest wrażenie strerylności

Gość ale nie masz no i
niebieski to piękny kolor najlepszy!

Dobierz ładną terakotę i będzie git. Tylko nie za ciemną, bo to ładne, ale szybko się nudzi. Ja mam łazienki w róznych kolorach, nie tyle jest ważny sam kolor, co dobranie jednego do drugiego. Wielgaśne lustro. I koniecznie ogrzewanie podłogowe.

Gość NiebeiskaLazienka
jak niebieska łazienka to tylko na www.niebieskalazienka.pl ;)

Gość B. ;)
Ja mam niebieską łazienkę, ale jej nie znoszę, bo nie miałam wpływu na wybór kafelków.. Jak dla mnie są okropne, nie lubię tego koloru, do tego ściany w drugim ''łazienkowym pomieszczeniu'' są brzoskwiniowe, więc wygląda to beznadziejnie. Oczywiście, można urządzić ładną niebieską łazienkę, a ja polecam jasne, a nie ciemne, bo zimą wydaje się w niej chłodno i jest nie przytulnie :(

Gość amoa secka
Może wyglądać fajnie, ale trzeba dobrać odpowiednie akcesoria. Takie na bank zawsze będą pasowały: http://www.e-inclusive.pl/Akcesoria-%C5%82azienkowe/Wieszaki-dr%C4%85%C5%BCki-uchwyty/Haczyk-pojedynczy-Hansgrohe-AXOR-41537000.html