Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowka

JAKI BŁONNIK?

Polecane posty

Gość krakowka

w aptekach taki wybor ze nie wiem na ktory sie zdecydowac,by byl tani i duzy,i skuteczny ofkors....pomocy.

Gość willa
A po co ci??

Gość jablka jedz
zdrowe a nie tablety

Gość krakowka
latwo powiedziec - jedz jablka.. niestety nie potrafie regularnie jesc owocow, tym bardziej jablek,na ktorych punkcie jestem b.wybredna,a zapuszczam sie coraz bardziej. Slyszalam ze blonnik mi pomoze. Chce zrzucic jakies 3/4 kilo. Wiec jaki blonnik w tabletkach polecacie?

Gość krakowka
a len to na co?

jak juz koniecznie musza być tabsy to kup blonnik z ananasem :) małe opakowanie z białymi tabletkami / 8 zł:p

Gość czy wszystkie warzywa i
owoce sa bogate w blonnik?

Gość krakowka
wlasnie zastanawialam sie nad tym blonnikiem z ananasem. ale ile jest go w opakowaniu?? ale dla jakich efektow wcinasz len:)?

Gość .enjoy.
hey,blonnik pomaga spalac kilogramy tylko w ten sposob,ze nie czuje sie glodu?!

Gość krakowka
up

Gość suszone daktyle

Gość PointaART
Polecam błonnik witalny. Więcej o nim jest na stronie: www.zdrowie48.pl

No więc ja mogę polecić, bo sama stosowałam błonnik z ananasem http://www.e-lek.pl/100264,blonnik-z-ananasem,100245.html trzeba go przyjmować pół godz. przed posiłkiem i popić chociaż szklanką wody. Przy dietach odchudzających bardzo przydatny, bo zmniejsza uczucie głodu, ale i ogólnie poprawia perystaltykę jelit, wiec warto go stosować na co dzień.

Gość wanfa
to ja stosuję tez błonnik z ananasem ale biogarden. Dobry, jak się przegryza tabletkę, bo ja nie lubię łykać dobre w smaku. I co najważniejsze zapychają żołądek.

Gość gość
Nie kupujcie chemii ze sklepow,kupcie w zielarskim babkę jajowatą i babkę płesznik (wymieszać obie) i rano dwie łyzeczki do ciepłej wody,potrzymać ,zrobi sie delikatny kisielek i wypić.Samo zdrowie.

Gość gość
Też polecam błonnik witalny. trzeba pamiętać że cena świadczy o jakości.przekonałam się o tym na sobie.nasiona za dwie czy trzy dychy są ale bez oczyszczenia i z zanieczyszczeniami.na mapazdrowia.pl można poczytać o procesach oczyszczania.fajne artykuły.

Gość gość
Jaka agresja?! To forum do podzielenia się opinią, mi akurat ten pomógł więc napisałam. Jak chcesz jeść chińszczyznę za dwie dychy nikt Ci nie broni-Twoje zdrowie,ale nie musisz atakować ludzi bo masz inne zdanie... Ja dbam o siebie i wybieram produkty z wyższej półki mając pewność że sobie pomagam a nie szkodzę. Nie wiem jak Twoja wypowiedź ma się do pytania w tytule...