Królowa przystojnych facetów 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królowa przystojnych facetów 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 To również mój nick :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Królowa przystojnych facetów 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 tak samo - jania - bart - złoty - lady love - i jarek_84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agacia 001 Napisano Czerwiec 25, 2009 siemka:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szurMarceweczka Napisano Czerwiec 25, 2009 ;) WYPASIONY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Z jakiej okazji tu sie pojawiłaś i w jakim kraju rządzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 To również moj nick :)... ta Królowa oczywiście była moim projektem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 dobrze, że ja nim nie jestem znowu bajerujesz z Janią itp :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Hinatka Oczywiście że tak... :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość królowa to ty Napisano Czerwiec 25, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 no wiadomo.. :P Ty głupku :P pewno znowu się cieszysz z tego? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Żartuje.. :P :P To tylko kolejny projekt... a to z tym co powiedziałem kiedyś wyjaśniłem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 przecież napisałam, że wiadomo, że to żarty, eh.. :P czemu oskarżają Cię o pedofilie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Hinatka... a jak podoba się Tobie moja nowa stopka???? :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 a to dla mnie ta stopka, że ma się podobać? :P moze być :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 To przez diegamachazera który wchodzi na f23 zobacz jakie mi nicki zarzuca? :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Znów ten faszystowski debil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Słuchaj no... te wszystkie nicki które tu umiesiłeś to nie ja... kretynie :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 ten diego to karl jakiśtam i to na pewno nie anioł, bo ma inny styl :O czy on jest może karłem? :> zresztą on zawsze Cię wyzywa :O wrogów se narobiłeś :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 prawie... nie ... bo 5 to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 On sie msci bo mysli ze jestem moderatorem i wszystkie nicki ktore sa na o2 i kafe to Ja... i ma zal ze prawdopodobnie mu wszystkie tematy kasowałem... :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Hinatka... widzisz... z resztą przypatrz się na wszystkie nicki jakie mi zarzucił :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gdy ktoś jest Napisano Czerwiec 26, 2009 miły , ciepły, wrażliwy , musi uważać ,żeby nie dać się złapać w pułapkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 widziałam :O ciekawe czy słowiczka nadal sądzi, że ja to Ty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 wg.niego ona jest równiez moim projekteee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 26.06.2009] 00:21 [zgłoś do usunięcia] Gdy ktoś jest miły , ciepły, wrażliwy , musi uważać ,żeby nie dać się złapać w pułapkę. ale ta pomarańcza to chyba ona :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Jestem pewny że to z tymi wyzwiskami to nie ona pisała... :) a ta druga pomarancza to na 100% ona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chciałem żeby Napisano Czerwiec 26, 2009 wszystko dobrze, żeby ludzie byli szczęśliwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Znów ten faszystowski debi Napisano Czerwiec 26, 2009 Bartek .Twój koleś pedofil, biały murzyn kopyta wyciąnął.... Kiedy twoja kolej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach