anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Ta pomarancza powyzej to nie ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 :O ja nigdy kopyt nie wyciagne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 ale mi smutno przez Jacksona :( moja przyjaciółka jest jego wielką fanką :( a chyba teraz śpi i nic nie wie.. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 :( przykra sprawa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wypiję piwo Napisano Czerwiec 26, 2009 i zadzwonię do dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 To zrób to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie wyciągniesz Napisano Czerwiec 26, 2009 bo jak się zamiast nóg dwa kółeczka ma to się nie wyciąga kopyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 nienawidzą Cię :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Mnie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jestem jednym Napisano Czerwiec 26, 2009 i drugim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 no a kogo? mówiłam o pomarańczach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anioł i diabeł w jednym 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 to nie rozumie?.. troche tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprawdźcie meile... Napisano Czerwiec 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach