Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynamonowa_lala

Nie potrafie schudnac...

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxx19
dokładnie, ludziom zawsze coś będzie nie pasować i zawsze będą oceniać, szukać kozła ofiarnego i będą niesprawiedliwi, nie przejmuj się tym, myśl: oni nie wiedzą że to przez hormony i idź dalej

Gość cynamonowa_lala
no odnosnie dietetykow to juz nie mam zaufania... :/// bylam u 3... po wszystkich tych dietach tylam... mimo, ze przynosilam swoje wyniki badan... i jak mowilam, ze to dla mnie za duzo jedzenia to tylko po mnie jechali :/ jesli chodzi o hormony to co miesiac biore porgesteron na wywolanie owulacji... no i troszke androgeny mam zawyzone :/ wygladalam ok... ja bym nawet mogla 68 kg wazyc... ale nie 80 :( nie mam juz sily...

Gość cynamonowa_lala
caly czas jestem pod kontrola lekarza... nie zaniedbuje tego, ale on ma gdziesz moja wage... mowi mi tylko, ze powinnam schudnac... a jak ja mu po raz 100 mowie, ze robie wszystko co w mojej mocy to on tylko machnie reka... i tyle...

Gość hannaanna
więc zmień lekarza... Ja osobiście polecam Poradnię Żywieniową Food Line. Korzystam z ich pomocy i jestem zadowolona. Tam możesz konsultować się z dietetykiem przez neta...

Gość xxxxxxxxxx19
ale w przypadku hormonów dieta guzik da!!!!!!!!!!! ja jestem na 400kcal i nie chudnę!!!!!!!!! jestem maxymalnie wku***ona przez to że nie h=chudnę, ja chce do 51kg z powrotem :(:(:/

Gość cynamonowa_lala
tylko ile razy mozna zmieniac lekarza... i kazdemu od poczatku wszystko tlumaczyc... :/// dzieki, ale nie jestem z Wawy, wiec ten osrodek to nie dla mnie... aaaaa mialam tez przygode z dietetyczka przez neta na vitalii...

Gość xxxxxxxxxx19
a skąd jesteś????

Gość cynamonowa_lala
slyszalam o diecie ketogenicznej, ale ona jest cholernie niezdrowa... :///

Gość cynamonowa_lala
ze slaska

Gość hannaanna
Vitalia jest dla tych co się nie znają... A ja jestem z zagranicy i korzystam z Food Line chociaż jest w warszawie i nigdy u nich nie byłam osobiście. Napisałam Ci , że można to robić przez internet...Masz stały kontakt z dietetykiem.Oszczędzasz czas, a i przez internet niektórym łatwiej...

Gość cynamonowa_lala
hmmm... to nie jest to samo co vitalia? masz porownanie?

Gość xxxxxxxxxx19
a co masz do stracenia?????

Gość cynamonowa_lala
tylko kase... znowu...

Gość hannaanna
haha...no dobre :) W Food Line pracują profesjonaliści i prawdziwi lekarze. Zanim dadzą Ci jakąkolwiek dietę, najpierw muszą dokładnie Cię poznać, wszystkie szczegóły dotyczące Twojego żywienie i stylu życia. W Vitalii...wpłacasz kasę i masz dietę.Śmiech na sali. Food Line współpracuje też z Super Linią i piszą dla nich diety.

xxxxxxxxxx19 jeśli ktośtu jest chory, to raczej ty :( co ty proponujesz dziewczynie??? sama żryj suchy chleb z wodą, ło matko, jak można mieć tak nasrane we łbie?? 400 kalorii, grób sobie kopiesz ANOREKTYCZKO. Lecz się na głowę!

Gość cynamonowa_lala
hannaanna no w vitalii tez najpierw wypelniasz rozne ankiety... a ile za food line placisz?

Gość cynamonowa_lala
widze, ze wszyscy sa juz na kafe znudzeni tematami dotyczacymi wagi... :/// trudno im sie dziwic...

Gość hannaanna
290zł pierwszy miesiąc potem 200zł. ale wystarczy Ci pierwszy miesiąc i może drugi...

Gość cynamonowa_lala
wow... no tak... 290zl to tyle wynosi moje miesieczne stypendium... tylko teraz czy warto? bo jak strace znowu kase... to sobie tym razem nie wybacze...

jesli to problem hormownow to nie pytaj o diete tylko dobrego endokrynologa!!! :/ jesli cwiczenia + dieta nie zdaja egzaminu to TYLKO lekarz moze pomoc! :(

Gość hannaanna
powiem Ci tak. Na Twoim miejscu już teraz leciałabym do jakiegoś normalnego lekarza...który naprawdę się Tobą "zajmie" ...może coś nie tak jest z tymi hormonami które przyjmujesz i to przez nie nie możesz schudnąć ? Sprawdź to, poszukaj w necie dobrego endokrynologa ( ja mam namiary na jednego we Wrocku ). A potem polecam Food Line. Bo w Twoim przypadku to dietetk na drugim miejscu raczej jest. Takie jest moje zdanie... Ja za pomocą Food Line schudłam 23kg, przy diecie 1200kcal i bez ćwiczeń. Jestem zdrowa i wyglądam zdrowo.Dlatego uważam, że warto...znają się na dietetyce...

Gość cynamonowa_lala
kurcze, ale wszyscy u ktorych bylam nie pomogli... :/ nawet w klinice lezalam... rozne testy mi robili... to tylko przybralam na wadze...

Gość xxxxxxxxxx19
Tomasz Romer

Gość cynamonowa_lala
tyaaa... na temat Pana Prof. to sie nie bede lepiej wypowiadac...

Gość cynamonowa_lala
no nic... dzieki wszystkim za chec pomocy! dobrze,ze sa wakacje to przynajmniej z domu nie musze wychodzic... unikne stresow... ;]

Gość hannaanna
więc nie wiem co Ci doradzić Możemy wypróbować moją dietę co mam z Food Line. Na ile będę potrafiła to Ci pomogę. Tyle, że będziesz potrzebowała trochę czasu...na posiłki, których jest 5 dziennie.

Gość hannaanna
napisz do mnie na GG 2339182 możemy pogadać o dietach :)

Gość cynamonowa_lala
ehhhh...

Gość cynamonowa_lala
hannanna ile Ty masz lat?

Gość hannaanna
napisz na GG to Ci powiem.