Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M A R E K

dziewczyny jak myślicie czy taka randka może sie spodobać?

Polecane posty

Jest ciepła letnia noc. Przyjeżdżam motocyklem pod jej dom. Pukam w okno ona otwiera i mówi co się stało? - odpowiadam: wiesz jest taka jasna noc gwiazdy i myśli o tobie nie dają mi spać :D może skusisz się na nocleg pod gwiazdami :D Więc jedziemy (zakładając że się zgadza) w moje ulubione miejsce na łąke z niewielkim pagórkiem gdzie niebo widać jak na dłoni. Rozmawiamy śmiejemy się i mówię jej wiesz ta gwiazda nazywa się .... a ta .... ona pyta naprawdę? a ja nie mam pojęcia jak się nazywają ale wiem że święcą tak mocno że ustępują blasku tylko twoim oczom. leżymy sobie bo przecież wziąłem dwie poduszki i koszyk truskawek do bagażnika. słuchamy muzyki z telefonu, patrzymy w niebo i mówię jej patrząc głęboko w oczy wiesz może nigdy nie powiedziałem ci że jesteś niebiańsko piękna, że chciałbym słyszeć przez resztę moich dni bicie twego serca. Może nie jestem ideałem, być może robię z siebie teraz durnia ale wierzę w cuda, więrzę i wiem że kocham cię. Chcę być dziś dowodem tego cudu, chcę ciebie ....

Gość Różany promyk
wszystko świetnie, tylko muzyka z telefonu definitywnie wszystko niszczy. Weź odtwarzacz :) Pozdrawiam! :)

Gość szurMarceweczka
zmyślone

Gość kilka praktycznych uwag
1. najpierw sie dowiedz czy ona bedzie w domu, nie bedzie zmeczona ani zajeta 2. zaden nocleg, co najwyzej kilkukodzinne spotkanie 3. zaden telefon, to bardzo gimnazjalne 4. sa zimne noce i pochmurne w dodatku

Gość żuljetta
LOOOL miałabym ostry brecht z tego telefonu, najlepiej włącz techno : DDD p.s. nienawidze takich romantycznych pierdzidełek a pozniej alski mowia: po 20 latach malzenstwa juz TAKI nie jest : D wydaje mi sie ze myslales nad tym 2 miesiące

znam ją bardzo dobrze jesteśmy przyjaciółmi ale ostatnio zbliżyliśmy się do siebie wiem mniejwięcej kiedy jest w domu no chyba że gdzieś wyjdzie do sklepu czy gdziekolwiek wtedy przyjade innym razem aż na nią trafię a co do pogody to czekam aż będzie ciepło i przejżyście

myślałęm nad tym z pół godziny. może rzeczywiście to głupi pomysł lepiej będzie jak pomyśle dłużej ale w końcu ona mnie bardzo lubi :D

Gość żuljetta
Marco Polo Zdobywco, czy zastanowiłeś sie na ktorym pietrze ma okno? :D:D:D

Gość hahahaha nie mogę
!!! Ty sobie już zaplanowałeś te teksty?? bo siknę. nieźle. teksty na poziomie podrywu gimnazjalnego, tym bardziej jak na takie przygotowane.. hehe, no i ta muza z telefonu. aczkolwiek uważam, że z odtwarzacza byłoby na równi żanujące. nie lepiej posłuchać odgłosów przyrody?

Gość żuljetta
do mnie ewentualnie moglby przyjechac na tym motorze, zabrać gdzieś tam ale jakby miał kosz dobrych szlugów i tabaki : D

Gość żuljetta
gorzej jak sie wystraszy i dostaniesz laczem : DDDD

Gość marzena ruchalska
wow, tyle zachodu by poruchac :P

madgalenaksa - popieram! :D A tak poważnie, za dużo planów, za mało spontaniczności. Zakładasz nawet co powie? :P Chore.

Gość żuljetta
podekscytowany no ze znalazl love zycia dajmy mu spokoj albo powspinaj sie do niej po kablu z internetu i szepnij: jestem hardkorem

Gość ja tez ...
"może nigdy nie powiedziałem ci że jesteś niebiańsko piękna, że chciałbym słyszeć przez resztę moich dni bicie twego serca. Może nie jestem ideałem, być może robię z siebie teraz durnia ale wierzę w cuda, więrzę i wiem że kocham cię. Chcę być dziś dowodem tego cudu, chcę ciebie ...." sorry, ale ten fragment jest raczej przegieciem, przeciez ludzie tak nie rozmawiaja. zreszta to troche nie ma sensu, co ma piekno do bicia serca, doskonale wiesz, ze nie jestes durniem, a bycie z ta dziewczyna nie jest zadnym cudem. i ty masz niby byc dowodem tego cudu? chyba raczej nie dowodem, tylko odbiorca, a cudem jest ... niech sie domysle ;) seksik z ta dziewczyna? gdyby mi chlopak tak prawil, to pomyslalabym ze kadzi i jest nielogiczny. powiedz jej normalnie, ze jest piekna, kochasz ja i pragniesz. muzyka z telefonu faktycznie jest niekonieczna, ale mysle ze mniej szkodliwa niz powyzsze slowa ;) nie gniewaj sie, ale pisze sadzac po sobie. chyba tylko puste dziewczyny dalyby sie zlapac na taki tekst. dla mnie super by bylo, gdyby chlopak przyjechal motorem, pojechalibysmy na ta lake, lezeli sobie patrzac w gwiazdy, byz porownywania ich do moich oczu, bo to troche dziecinne ;), rozmawiali sobie ... mozesz jej na dziendobry dac bardzo delikatnego calusa, takie musniecie, to jej w razie czego nie zrazi, nie przestraszy, a jakby nie chciala, to tez nie nastapi niewygodna stuacja :)

Gość żuljetta
ja bym chciala tak: przyjezdzasz, pukasz w to głupie okno, ja wychodze, całuje mnie bez pytania ostro, wsiada na motor i odjezdza : DDD ona dostanie w nocy rozwolnienia

ja mam tylko 18. nie jestem starym pierdzielem lubie coś zrobić wyjątkowego a ona chyba chce być ze mną po za tym podoba się jej mój romantyzm kiedys mi tak powiedziała że "nie jestem zwykły"

Gość marek marecki.......
chce ciebie! o_O jakis horror

Gość abela mia farta
chce ciebie ... chcesz byc dowodem tego cudu ? odrazu wiadomo ze chodzi mu o jedno ... co ty chcesz sie kochac z nia pod golym niebem? . jesli juz chcesz mojej porady to dziewczyna bylaby zachwycona na piknik w srodku nocy a nie tylko na trudkawki, a ona ci tak ufa ze da sie z toba wypuscic w nienzane gaszcze ? :)

przecież ta randka nie jest zaplanowana ze szczegółami ja chcę zrobić coś mniej więcej w tym stylu a \"chcę byc dowodem tego cudu \" miało oznaczać że chcę aby mnie pokochała.A nie od razu seks nie na pierwszym spotkaniu.

Ja bym podśmiechując się wróciła do łóżka.No ale to ja,nie lubię banalnych tekstów i wyrezyserowanych zachowań.

a za miesiąc ją olejesz albo zdradzisz i psu w dupe te romantyczne popierdulki.... pomysl zulietty z tym pocalunkiem i odjechaniem bardziej mi się podoba :D 🖐️

Gość dzodzus
ranyyyy ...poziom ludzi którzy tu wypisują te niektóre teksty jest niższy niż ustawa przewiduje.... pomysł randki jest okej oczywiscie planowa ctak szczegolowo co sie powie nie warto bo sama wiem ze najlepiej wychodza spontaniczne teksty i sa najlepiej odbierane osobiscie mialam taka sytuacje ze mowilam cchlopakowi jak bardzo mi na nim zalezy i nieiwem kim tak naparwde dla neigo jestem a on w ramach odpowiedzi zamkna mi suta namietnym pocalunkiem i od tamtego czasu jestesmy ze soba najszczesliwis na swiecie a randka nie byyla spejclanie zaplanowana :)