Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Dalej macie do mnie żal?

Polecane posty

Gość werte
każdy ma cię w dupie

Gość lililililililil
ANIOŁ NIE DZIWIĘ SIE,ŻE OBLAŁEŚ NA MATURZE JĘZYK NIEMIECKI.NAJPIERW NAUCZ SIĘ POLSKIEJ ORTOGRAFII.NIEUKU!!!!

Gość Jaś Fasola
a ja go lubie i już. dawaj anioł jakiś fajny temat bo już tęskniłem, a co oni sie tak poobrażali, nic nie wiem

Gość bob budowniczy71
Fara umarła wczoraj!

chodziło o to ze drwił sobie z kalekich ludzi wyzywał kogo się dało i uderzał ,,w rodzinę" a potem usprawiedliwiał swoje zachowanie:-O

Gość lililililililil
I TAK JESTEŚ GŁĄB!!!!

w pewnym sensie to ja się tylko broniłem..... i moze troche byłem nie miły :O :O :O ale tylko dla biedronki(która krytykowała wszystkie moje posty i topici) i dla parkera... tamten post z kalectwem wyjaśniłem o co mi chodziło... Jasiu Fasola... musiał bym szukac jakiegos fajnego tematu...ale to dopiero o 18 lub 20... :O :O

Gość aniele naucz się ortografii

Ile razy mam tłumaczyc jak to wyglądało... tutaj na kafe chyba nie ma ludzi kalekich... miałem na myśli że jeśli jakaś osoba ze mną zacznie... i dajmy na to ma krótszą noge od drugiej wtedy jej wypomne jej niedoskonałosci... nigdy nie drwie z ludzi kalekich :O :(

Gość MIS99999
Niemiły- pisze się!!!!!! Hinatka powinnaś po tym co zrobił Anioł i diabeł w jednym,jeszcze bardziej być dla niego miła.Byłaś świadkiem jak wszystkim ublizał.Jesteście siebie warci!!!!!!!!!!!

anioł, a nie wolno mi? :O:P tak dzisiaj jakoś.. mało spałam :) i nowy chapter Naruto mam do przeczytania :P

wez sie czlowieku odemnie odwal, bo juz mnie to bawic zaczyna powoli :o krytykowalam tylko tematy glupie, ktore zakladales z nudow. albo probowales ludziom wlewac jaki to ty jestes yntelygentny, a reszta to matoły :o ogarnij sie stary. btw, wiekszosc ludzi cie tu krytykowala za te tematy wiec zejdz ze mnie :classic_cool:

a jak mozna nazwac kogos kto udaje, ze ma staroswieckie poglady nt. wszystkiego co sie da, nakazuje innym chodzic do kosciola, wysyla linki do piesni religijnych i ogolnie rzecz biorac robi z siebie pajaca pod publike? :O:O:O zreszta sam tutaj o sobie mowiles 'moher' wiec sie odpimpaj 😴